07-09-2015، 2:08
(07-09-2015، 2:07)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 2:04)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 2:01)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 1:58)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 1:54)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ک چیزم خل نیس :|
زرنگه :VVVV
+
باشه حتمن :|
من کم میارم تو کل کل با تویِ ضعیفه ، پنگوئن پرواز میکنه ، آرش خر نیس ، زمین مثلثه :|
152 تا د.و
چیز تو عالیهههههههه ^_^
آها آره تو کم نمیزاری :VVVV !!
ماستم سیاهه احتمالا نه :v
کی بود سر ماجرای امینم کم اورد o__O ؟ کی بود سر ماجرای خودتی تویی دیگه ج نداد :>>>> ؟
:|
ماستای روستای شما سیاهه ؟ :7
ماستای شهر ما سفیده والا :|
تو - تو :|
ماستای طویله ی شما سیاهه |:
خودت خودت -_-
(07-09-2015، 2:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 2:02)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 1:59)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ژآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآنننننن ژژژژژآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآنننن :>
ژووووووووووووون :777
نوش جونت :78:
جوابت آهنگ چیزه شاهینه :>
قبلنم بت گفتم :>
بیه بیه دوباره کم آورده داره شر میگه :VVVV
خودت بخور -___-
جواب توهم انگشت وسطیه
و خداوند شافیِ عظیم و مهربان است :|
من ک مث تو ---- نیستم :>
تو بخور تهشم از خره تشکر کن :>
جواب تو ام انگشت 21ـم بندس :777777777
معلومه ک مث من همه چی تموم نیستی اسکل![]()
برا این جمله جوابی ب ذهنم نمیرسه|:
وسططططططط '______'
با ک :777777777
:>
بیست و یککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
وسطططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططططط >.>