07-09-2015، 23:37
(07-09-2015، 23:34)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 23:29)Amir0800 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 23:26)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الکی مثلا بامزه ای نطرم جلب شد
(07-09-2015، 23:18)Amir0800 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 23:07)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آدرس فایل موسیقی:
هع...
تو که میدونستی من تکیه گاه محکمتم
بگو با من چرا دِ آخه نوکرتم
من که هردقیقم وابسته به دقیقه ی تو بود
من که حتی لباس تنم به سلیقه ی تو بود![]()
ن میخوام بدونم تو کاروزندگی نداری چسبیدی به آدرس فایل موسیقی من؟؟؟ی
KING-ERFAN در حال حاضر غایب است.
دلیل غیبت: آقا اجازه؟رفته بودیم شتر سواری.جاتون خالی خیلی حال داد
غیبیت از تاریخ: دیروز — تازیخ بازگشت: ناشناس
خب الان که چی؟![]()
خ
(07-09-2015، 23:29)Amir0800 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 23:26)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الکی مثلا بامزه ای نطرم جلب شد
(07-09-2015، 23:18)Amir0800 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 23:07)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آدرس فایل موسیقی:
هع...
بگو با من چرا دِ آخه نوکرتم
من که هردقیقم وابسته به دقیقه ی تو بود
من که حتی لباس تنم به سلیقه ی تو بود![]()
ن میخوام بدونم تو کاروزندگی نداری چسبیدی به آدرس فایل موسیقی من؟؟؟ی
KING-ERFAN در حال حاضر غایب است.
دلیل غیبت: آقا اجازه؟رفته بودیم شتر سواری.جاتون خالی خیلی حال داد
غیبیت از تاریخ: دیروز — تازیخ بازگشت: ناشناس
خب الان که چی؟![]()
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
الکی مثلا خندیدیم
بسه دیگه
اسپم نده
رو موضوع زده چه چیزی تو پروفایل نفر قبلی نظرتو جلب کرده منم گفتم
جنبه تعریفم نداری؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)