(08-09-2015، 13:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نميتوانم
(08-09-2015، 13:02)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احسان باشه میاد پ.خ باهاش حرف میزنم ._.
(08-09-2015، 13:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان احسان باشه چیکار میکنی مثلا؟._.
(08-09-2015، 12:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشه اميد الان حوصلشو ندارم
(08-09-2015، 12:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه هنوز دارم شل بازی میکنم ! :|
لينك شل شاكو بده
ميخوام بيام رو سرت خوابش كنم
:V .
خوب چکار کنم احسان نیستش بیکارم ._.
+
داستانو این هفته میزاری؟
+
خبری از پارمیدا نداری؟-.-
شاید ..
نه !
(08-09-2015، 13:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بشين بنويس داستانتو من زن ميخوام:٧
معتاد شل شاك شدي
تو مدارس ميخواي چجوري ترك كني؟
بیا به آینده فکر نکنیم !
(08-09-2015، 13:05)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2015، 13:04)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داستان ؟
غزل داره يه داستان مينيويسه همون كه اون دفه گفت
تایپیک داستانو زده؟
نه
(08-09-2015، 13:05)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2015، 13:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه ولی بعد شل^_^
بشين بنويس داستانتو من زن ميخوام:٧
معتاد شل شاك شدي
تو مدارس ميخواي چجوري ترك كني؟
(08-09-2015، 13:00)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2015، 12:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چطوري مروا؟
خوبم ولی گشنمه >_>
فردا و ازادی ^_^
يه چي بخور
من الان با اين گلو درد كوكو سبزي خوردم^_^
دارم خفه ميشم>_<
خوب اب بخور یا کم بخور .-.
واي نه
نگو كه تو هم معتاد شل شاك شدي