08-09-2015، 13:12
(08-09-2015، 13:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2015، 13:08)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برم كمپ ترك شل پيدا كنم همه فلشياي معتادو ترك بدم
(08-09-2015، 13:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من معتاد شدم ^_^
(08-09-2015، 13:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نميتوانم
(08-09-2015، 13:02)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احسان باشه میاد پ.خ باهاش حرف میزنم ._.
الان احسان باشه چیکار میکنی مثلا؟._.
+
داستانو این هفته میزاری؟
+
خبری از پارمیدا نداری؟-.-
شاید ..
نه !
(08-09-2015، 13:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بشين بنويس داستانتو من زن ميخوام:٧
معتاد شل شاك شدي
تو مدارس ميخواي چجوري ترك كني؟
بیا به آینده فکر نکنیم !
(08-09-2015، 13:05)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2015، 13:04)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داستان ؟
غزل داره يه داستان مينيويسه همون كه اون دفه گفت
تایپیک داستانو زده؟
نه
(08-09-2015، 13:05)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2015، 13:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه ولی بعد شل^_^
بشين بنويس داستانتو من زن ميخوام:٧
معتاد شل شاك شدي
تو مدارس ميخواي چجوري ترك كني؟
يه چي بخور
من الان با اين گلو درد كوكو سبزي خوردم^_^
دارم خفه ميشم>_<
خوب اب بخور یا کم بخور .-.
واي نه
نگو كه تو هم معتاد شل شاك شدي
دوتا دخترات معتادن :V
(08-09-2015، 13:09)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناسلامتی یه بار تو کل عمرمون نشستیم رو صندلی داغ خو سوال بپرسید دیگه به ما که رسید ور رسید؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=237767
يا فردا يا شب
همین الان