(08-09-2015، 14:51)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2015، 14:50)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارهـ بیــا از خودمـ بگیر مَن خوش سَلیقَمـ تعریف از خود نشه ._.!
(08-09-2015، 14:48)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام برادر
![]()
غزل ميشه عوضش كنم
خيلي ضايس دارم بالا ميارم
عوض کن با اون آواتارای مزخرف خودت >_< .. اصن از علی بگیر :V
:|
با اون آواتارای خزت :|
من براساس این گفتم که تو یه پوشه پر از عکسای پسرونه داری -_- !
(08-09-2015، 14:53)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2015، 14:50)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ
(08-09-2015، 14:46)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها ولی یکاری کن مدیر کلش شی^_^
(08-09-2015، 14:45)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2015، 14:42)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلامتی :>
منم خوبم عزیزم
چ خفرا
تو چرا مدیر موسیقی نیستی >>_<<؟
من مدیر کل انجمن نیستم
مدیر بخششم.عکس خوانندگان
باش.چون تو گفتی
ما ک دیگه کم کم میریم ب اونجاها نمیرسه
قرار بود مدیر کلش بشی ـآ :|