09-09-2015، 13:50
(09-09-2015، 13:47)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2015، 13:47)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چارتا دارم ._.
(09-09-2015، 13:42)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: ما ک هیچ بی اف افی پیدا نکردیم .-.بیا خودم بی اف افت میشم ._.
BFF --> best "fake" friends ._.
:>
نوخوام .. تو 2 تا زن داری (._. )
طلاقشـون میدم ._.
نوخوام ._. دیگه با من حرف نزن .-.
(09-09-2015، 13:45)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: رها چرا هیچی نداره ._. ؟ نه اینستا یی تله ای چیزی هیچی :||من بهـش اجازه نمیدم بره اینجاها ._.
چی شده بود :| ؟
نمیدونم ._.
ایش غیرتی -_-
(09-09-2015، 13:47)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2015، 13:46)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2015، 13:43)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وطنم ، پاره ی تنم :V
ای زادگاهم میهنم بر خاک تو بوسه میزنم ایرااااااااان
:|||
(09-09-2015، 13:43)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2015، 13:39)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا ترسناک هم دوس دارم ._.
(09-09-2015، 13:37)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ساینس فیکشن - اکشن - ادونچر - اکشن ادونچر - درام![]()
عجب ._ .. ترسناک چی >__< ؟
منتها اسم خارجیش رو یادم رفت برا همین ننوشتم ! :دی
هارور ._. فارسی را پاس بدار خواهرم ..
اصن سریالای ترسناک باحال نیستن ._. فقط فیلماشون خوبن -_-♡
مزاح میکنه -_-
د آخه شتر ! جلبک :||| من با تو مزاح دارم مگه -_____- ؟