امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات

(10-09-2015، 15:02)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 10:28)مهران004 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 10:24)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب می دونم این ادعا ها از کجا آب می خوره دیگه نیازی به نوشتن هم نمی بینم چون فایده ای نداره برای حسن ختام هم عرض می کنم در سال های پس از کودتای 28 مرداد امریکا برای حفظ سلطه خود در ایران از محمد رضا شاه خواست تا با انجام اصلاحات اجتماعی مانع از بروز جنبش های اعتراضی و شکل گیری نهضت های مردمی شود(نمی دونم چرا می نویسند شاه مستقل بود؟؟؟ توی یک مصاحبه با آمریکایی ها گفته بود تاج و تختم را مدیون سه چیز هستم که آخریش آمریکا بود و سفیر آمریکا در آن دوره هم تصریح کرد که شاه این حرف را به او زده  کار هایی که می نویسید عوام فریبی بود)البته برنامه اصلاحات فقط به ایران محدود نمی شد بلکه در سایر کشور های تحت سلطه هم انجام شد:1.اعتبار بخشیدن به افراد دست نشانده خود در این کشور ها 2.کاهش فشار بر مردم تحت سلطه 3. فریب مردم و جلوگیری از شکل گیری حرکت های مردمی 4. دین زدایی و زمینه سازی برای گسترش نفوذ آمریکا در ایران(دین به عنوان یک فرهنگ آرمانی درسته هیچگاه حقیقت خود را از دست نمی دهد اما ممکن است از عرصه فرهنگ واقعی خارج و به فراموشی سپرده شود اگر در جامعه ای که تحول فرهنگ در آن رخ می دهد فرهنگ حق فراموش شود تحول فرهنگی منفی است اگر هم می خواهید با تاریخ ایران آشنا شوید کتاب زیاد بخوانید از همه نویسنده ها متناسب با سنتون نه ویدیو های من و تو این شبکه جهت گیری هاش مغرضانه است توسط بهایی ها اداره می شه که جزو ادیان الهی نیستند و ازدواج با محارم خود را حلال می داند جامعه بی آرمان جامعه ای مرده است عده ای سعی دارند با بزک کردن چهره آمریکا مردم و به خصوص جوانان را به غلط کردن بیندازند که چرا انقلاب کردیم همه دنیا خوب اند فقط ما بدبختیم این افراد خائن هستند این هم بنویسم که الان مدینه فاضله وجود ندارد در هر دولتی فساد وجود دارد اما عده ای به جای هرس کردن شاخه های فاسد (انقلابی هایی که......شدند) و کشتن آفات(نفوذی ها) می خواهند این نهال را از ریشه در بیاورند

(10-09-2015، 10:05)مهران004 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2015، 22:17)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله در این مورد ازت سوال دارم سوالم واضحه جواب واضح هم می خواهم به بنده ربط دارد چون فارسی زبان کشورم و خوب گفتن و نوشتن از وظایفمه در حد توانم
خوب تو بله هر کاری میکنی بکن اما به من نگو چون فارسی زبان مادری من نیست .
زبان کشورت چی؟؟؟

زبان مادرم ترکی هست.من 2 زبان دارم 1-زبان مادری2-زبان بین المللی.  و این دو زبانن که بین 4 زبان برتر 
جهان قرار داره.اینو هم بگم ترکی هم یکی از زبان های بین المللی شد.
خودتون رو ایرانی می دونید یا نه؟؟؟

چطور چه ربطی داره؟
[b]قویماروخ آل جونشین رنگی سولا***قورخولوخ یوردوموزا کولگه سالا Cool
[/b]

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - Mn_TaTa - 10-09-2015، 17:03

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Earth آیت الله سیستانی
  سخنان امروز 8 تیر ۱۴۰۳ خطیب موقت در نماز جمعه
Snowman سخنان امروز ۱ تیر ۱۴۰۳ امام جمعه رامسر در نماز جمعه
  نظر آیت الله وحید خراسانی در خصوص مقام معظم رهبری
Star آیت‌الله علوی گرگانی: موضوعاتی نظیر دوچرخه‌سواری بانوان مورد رضایت امام زمان(عج) نیست
Star آیت الله نوری همدانی: گرانی مشکل جدی مردم است
Star آیت‌الله مکارم شیرازی: ازدواج کمتر از ۱۳ سال دارای مفاسد و باطل است
Star آیت‌الله یزدی: مخالف شادی مردم نیستیم/ د‌ر برخی کنسرت‌ها رقاصی را رواج می‌دهند‌
  سخنان گهر بار زئوس درباره حجاب.
  آیت‌الله نوری‌همدانی: نیمی از مساجد کشور امام جماعت ندارند/ لزوم فعالیت مسجد در شبانه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان