10-09-2015، 17:03
(10-09-2015، 15:02)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 10:28)مهران004 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودتون رو ایرانی می دونید یا نه؟؟؟
(10-09-2015، 10:24)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب می دونم این ادعا ها از کجا آب می خوره دیگه نیازی به نوشتن هم نمی بینم چون فایده ای نداره برای حسن ختام هم عرض می کنم در سال های پس از کودتای 28 مرداد امریکا برای حفظ سلطه خود در ایران از محمد رضا شاه خواست تا با انجام اصلاحات اجتماعی مانع از بروز جنبش های اعتراضی و شکل گیری نهضت های مردمی شود(نمی دونم چرا می نویسند شاه مستقل بود؟؟؟ توی یک مصاحبه با آمریکایی ها گفته بود تاج و تختم را مدیون سه چیز هستم که آخریش آمریکا بود و سفیر آمریکا در آن دوره هم تصریح کرد که شاه این حرف را به او زده کار هایی که می نویسید عوام فریبی بود)البته برنامه اصلاحات فقط به ایران محدود نمی شد بلکه در سایر کشور های تحت سلطه هم انجام شد:1.اعتبار بخشیدن به افراد دست نشانده خود در این کشور ها 2.کاهش فشار بر مردم تحت سلطه 3. فریب مردم و جلوگیری از شکل گیری حرکت های مردمی 4. دین زدایی و زمینه سازی برای گسترش نفوذ آمریکا در ایران(دین به عنوان یک فرهنگ آرمانی درسته هیچگاه حقیقت خود را از دست نمی دهد اما ممکن است از عرصه فرهنگ واقعی خارج و به فراموشی سپرده شود اگر در جامعه ای که تحول فرهنگ در آن رخ می دهد فرهنگ حق فراموش شود تحول فرهنگی منفی است اگر هم می خواهید با تاریخ ایران آشنا شوید کتاب زیاد بخوانید از همه نویسنده ها متناسب با سنتون نه ویدیو های من و تو این شبکه جهت گیری هاش مغرضانه است توسط بهایی ها اداره می شه که جزو ادیان الهی نیستند و ازدواج با محارم خود را حلال می داند جامعه بی آرمان جامعه ای مرده است عده ای سعی دارند با بزک کردن چهره آمریکا مردم و به خصوص جوانان را به غلط کردن بیندازند که چرا انقلاب کردیم همه دنیا خوب اند فقط ما بدبختیم این افراد خائن هستند این هم بنویسم که الان مدینه فاضله وجود ندارد در هر دولتی فساد وجود دارد اما عده ای به جای هرس کردن شاخه های فاسد (انقلابی هایی که......شدند) و کشتن آفات(نفوذی ها) می خواهند این نهال را از ریشه در بیاورند
(10-09-2015، 10:05)مهران004 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زبان کشورت چی؟؟؟
(09-09-2015، 22:17)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوب تو بله هر کاری میکنی بکن اما به من نگو چون فارسی زبان مادری من نیست .
بله در این مورد ازت سوال دارم سوالم واضحه جواب واضح هم می خواهم به بنده ربط دارد چون فارسی زبان کشورم و خوب گفتن و نوشتن از وظایفمه در حد توانم
زبان مادرم ترکی هست.من 2 زبان دارم 1-زبان مادری2-زبان بین المللی. و این دو زبانن که بین 4 زبان برتر
جهان قرار داره.اینو هم بگم ترکی هم یکی از زبان های بین المللی شد.
چطور چه ربطی داره؟