10-09-2015، 21:00
(10-09-2015، 17:51)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 17:00)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حق با شماست بحث بی فایده است نمی خواهید قبول کنید میل خودتونه اما حرف دشمن نخونید چشمتون به حرف های اون ها نباشه هدف اونها نسل بعدیه که انقلاب رو تحویل می گیره با تمام قوا اصول واعتقادات ما رو هدف قرار می دن وقتی تمامی اطلاعاتمون رو از آرشیو دشمن بگیریم معلومه که چه واکنشی داریم شبکه هایی مثل من و تو با تکنیک های سینمایی مجریان...... جذابیت زیادی دارند خیلی آرام شما رو عوض می کنند ملت بی آرمان ملت مرده است فرهنگ آرمانی و حق اگر از حیطه فرهنگ واقعی هم خارج شود حقیقت خود را از دست نمی دهد به جای از ریشه در آوردن نهال زندگیتون شاخه های اضافی و آفاتش رو نابود کنین با کنار گذاشتن ایدئولوژی به هیچ جا نمی رسیم بلکه به نابودی نزدیک تر خواهیم شد حتی آمریکایی که تلویحا ازش دفاع می کنین هیچ وقت آرمان هاشو کنار نگذاشته و نخواهد گذاشت جمله قشنگی بود ارزش ها وقتی عوض می شوند که عوضی ها با ارزش شوند هر فیلمی واقعی نیست خیلی راحت می تونید افکار خودتون رو به خورد افراد عوام بدید نمونه اش هالیوود گویا از دروغ گویی ها رسانه های دشمن بی اطلاع اند که فیلم هایی که بهشون میدن رو حقیقت می دونن نمی خوام حرف بزنم که چیا دیدم سال 88 ولی این رو بدونید واقعیت داره نفوذ عوامل دشمن توی تظاهرات ها
عزیز من تو سال 88 چند سالت بود؟؟؟
ما هم چیزهای زیادی دیدیم و ویدئوهاش موجوده
من دارم از تصاویر مستند که حتی تو دادگاهم مدرک محسوب میشه حرف میزنم شما از هالیوود و فیلمای سینمایی!!!!
انگار دو نفر دارن به دوزبون مختلف حرف میزنن و نمیتونن حرف های همو درک کنن
ایدئولوژی بتنهایی اگه با نگاه درست و منتقدانه باهاش برخورد شه مشکلی نداره خود من نشدت ملی گرا هستم...
ولی ذوب شدن تو یک ایدئولوژی باعث بدبختی و نابودی خود اون فرد و جامعه ای که توش زندگی میکنه میشه...
بهنر ذوب نشیم...
نمیخوایید قبول کنید ردپای دزد، همون رد چکمه های کدخداست...
ذوب نشو برادر من ذوب نشو... وقتی مدرکی دیدی لازم نیست با تمام توانت انکارش کنی... نیم درصد احتمال بده درست باشه
درضمن من هیچوقت منابعم یک طرفه نبوده همیشه منابع مختلف رو میبینم و مقایسه میکنم طرفی که حس میکنم به واقعیت نزدیک تره قبول میکنم بازم نه بطور صددرصد... چون در اون صورت اگه کسی بهم ثابت کنه دارم اشتباه میکنم درمقابلش مقاومت میکنم چون صددرصد باور کرده بودم حرف من درسته....
منابعتو رو کن برادر
اگه مستندی مد نظرته کتابی در نظر داری معرفی کن تا من و علاقه مندان ازش استفاده کنیم...
درست نوشتی انگار دو نفر دارند به دو زبان مختلف می نویسند. من فقط از ابزار بودن هالیوود نوشتم ابزار قدرتمندی که دهن مردم آمریکا رو برای حمله به خاور میانه بست از وسیله ای نوشتم که الان محصولاتش خیلی طرفدار داره بین ایرانی ها ولی علیه ما کار می کنه از یک واقعیت نوشتم من تعصبی ندارم چون بزرگ ترین متعصب شیطانه اگه گفتی چرا؟؟؟ درسته شاید منابع مختلف رو ببینی اما منابع یک جناح خلاص....... چه منابعی می خوای رو کنم ؟؟؟درباره چی؟؟؟؟