10-09-2015، 21:58
(10-09-2015، 21:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه من شوهر خواستم ؟
(10-09-2015، 21:54)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 21:52)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرورگرتو عوض کنی درست میشه اون اروره تازه اگه بعد ارور چند دفعه سپاسو بزنی درست میشه هر چهار بار یکبار اون اروره رو میده فک کنمـ -_-
٤٥٩ديگه سپاس ميخوام
تا جايي كه اين ارور نده بهتون سپاس ميدم
كيميا دوس داري بدوني برا چي گفتم قِسِر در رفتي؟
کرومـ گُزینه پیشنهادی ._.
با ايپد اومدم سفري
اون چيزاي ديگرو هنوز را ننداختم
(10-09-2015، 21:53)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوهر برات نيافتم:/\
(10-09-2015، 21:51)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه ولی میتونه بهتر از اینم باشع
(10-09-2015، 21:50)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیــم :|
(10-09-2015، 21:48)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درست مثله من -ـــــ-
رفیـقام میگن همش هستن بام ولی تَش میبینم هنوز دسـتنهام«
هعیـ ._. +
جواب اون یکیو ندادی..
آواتارمـ خوبه؟
(10-09-2015، 21:52)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره بگو
٤٥٩ديگه سپاس ميخوام
تا جايي كه اين ارور نده بهتون سپاس ميدم
كيميا دوس داري بدوني برا چي گفتم قِسِر در رفتي؟