10-09-2015، 23:17
نقل قول: در سال های پس از کودتای 28 مرداد امریکا برای حفظ سلطه خود در ایران از محمد رضا شاه خواست تا با انجام اصلاحات اجتماعی مانع از بروز جنبش های اعتراضی و شکل گیری نهضت های مردمی شودتا جایی که من میدونم شخص امام خیلی م از کودتای 28 مرداد راضی بود. فک کنم اگه یه جا امام با آمریکا توافق داشت همین کودتا بود. امام مصدق رو دشمن اسلام میدونست و کودتا رو سیلی محکمی میدونه که مصدق از مردم متدین دریافت کرد. "یک سگی را عینک زدند و به او لقب آیت الله دادند (اشاره به گرداندن سگی به اسم آیت الله {کاشانی} اطراف مجلس توسط طرفداران مصدق!!! البته امام شنونده ماجرا از زبان کس دیگه یی بوده و لازم به ذکره که این قضیه صحت نداره) عرض کردم این {مصدق} سیلی خواهد خورد و طولی نکشید که سیلی را خورد." (ویدئوش موجوده نمیدونم متنش تو صحیفه اومده یا نه) گفتنش برای شما بی فایده ست ولی حالا گوشت با این حرف آشنا باشه بد نیست: امریکا تفکر و استراژی واحد نداشت اون زمان که شاه هر کاری بخواد بکنه از اونا دستورشو بگیره رییس جمهور الف با رییس جمهور ب مواضع متفاوت داشتن. ترومن مشکلی با مصدق نداشت حتی توده ایها معتقد بودن مصدق سرش تو اخور امریکاست چون با ترومن مشکلی نداشت (نظریاتشون شبیه ج الف بود یه ذره) وقتی رییس جمهور عوض شد آیزنهاور سیاست جدیدی رو پی گرفت که منجر به کودتا شد (28 مرداد خیلی شبیه کودتا نیست من اعتقاد ندارم که کودتا باشه ولی اسم مصطلحشو مینویسم). همینطور در مورد جان اف کندی. همینطور کارتر. دکترین نیکسون کسینجر با کارتر زمین تا آسمون فرق داره. شاه برای پیروزی جمهوری خواها هزینه میکرده تا دولت همسو باهاش تو واشینگتون حکومت کنه. چطور ممکنه بگیم نه شاه آب م خورد به دستور اجنه بوده. رضاخان که محض رضای خدا یه حرکت در جهت منافع انگلیس نکرده چطور میشه حتی فکر کرد دست نشانده بریتانیا بوده. یعنی به جرات میشه گفت گاندی بیشتر از رضاخان منافع انگلیسو تامین کرد!!! بعد شما با کدوم دید برزخی ماورایی ب این نتیجه رسیدی که اصلاحات اجتماعی که از نتایجش افزایش اگاهی مردمه میشه جلوی جنبش اعتراضی رو گرفت؟؟؟ یعنی آمریکا که این قضیه رو دیکته کرده ندیده مردمش با دارا بودن آزادی اجتماعی چقدر جنبش اعتراضی علیه دولت داشتن بعد اومدن ب شاه گفتن آزادی بده حق رای بده تا هیشکی جرات نکنه اعتراض کنه؟ یعنی کلا کن فیکون کردی جامعه شناسی رو! البته تاریخی که زیر نظر سلیمی نمین تدوین بشه اوضاعش بهتر ازین نمیشه!
جوک قرن: ج الف میخاد از اجحاف امریکا در حق مردم بگه بزرگترین مثالش اینه: کودتای 28 مرداد =))))