امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات

به نظر من که نه شبکه های اونور راست میگن، نه این ور، جفتشون طبق سیاست های خودشون عمل میکنن، من یه مدت خیلی مقایسه ای دنبال میکردم الان بی خیال شدم!!!
نمونشم یه سری که یه تیکه از مصاحبه با اواما پخش کرد بی بی سی گفتن داره درمورد ریاست جمهوریشو این جور مدلا حرف میزنه، دقیقا همون مصاحبه رو ایران پخش کرد گفتن داره ایرانو تهدید میکنه، تو یه برنامه که تیکه های مصاحبه ها باهم بود تو یه شبکه دیگه گفتن درباره یه چیز دیگه حرف میزنه!!! آخرم من نفهمیدم بلاخره این بدبخت چی میگفت!!!!! البته این روند طبیعیه!!!!!
نه شاه خوب بود، نه اینا فرشته اند، مثل همن فقط سیاست های کلیشون عوض شده،این نظامم عوض شه همه این حرفا پشتش خواهد بود مثل الان.....فقط این مردمن که......
من یک ماه نمیشه کار خبرو ول کردم، فکر نکنید هرچی میگن درسته، یعنی درسته ها ولی تیکه هاییش سانسور شده!!! و مهم: برای ادامه کارت وخبرنگار یا روزنامه نگار خوبه بودن باید هرچی سیاستشون میگه رو گوش کنی،درغیر این صورت یا حذف میشی یا حذفت میکنن، مثلا شهرداری خبرت میکنه نشست خبریه،خیلی ریییز میگه عاقا هوای مارو داشته باشین، شما وابسته فلانجاییا،بعد بد بنویسی سردبیرم هواتو داشته باشه بزنه، نشست خبری بعدی دعوتت نمیکنن و عملا خبرهاتو از دست میدی!!!بعد درس میشه برات که.....
این میشه اخبااااارررر
پاسخ
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، Mn_TaTa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - oprah vinfrey - 12-09-2015، 20:33

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Earth آیت الله سیستانی
  سخنان امروز 8 تیر ۱۴۰۳ خطیب موقت در نماز جمعه
Snowman سخنان امروز ۱ تیر ۱۴۰۳ امام جمعه رامسر در نماز جمعه
  نظر آیت الله وحید خراسانی در خصوص مقام معظم رهبری
Star آیت‌الله علوی گرگانی: موضوعاتی نظیر دوچرخه‌سواری بانوان مورد رضایت امام زمان(عج) نیست
Star آیت الله نوری همدانی: گرانی مشکل جدی مردم است
Star آیت‌الله مکارم شیرازی: ازدواج کمتر از ۱۳ سال دارای مفاسد و باطل است
Star آیت‌الله یزدی: مخالف شادی مردم نیستیم/ د‌ر برخی کنسرت‌ها رقاصی را رواج می‌دهند‌
  سخنان گهر بار زئوس درباره حجاب.
  آیت‌الله نوری‌همدانی: نیمی از مساجد کشور امام جماعت ندارند/ لزوم فعالیت مسجد در شبانه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان