امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باز هم شارلی....

(19-09-2015، 15:36)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتقادات خشک مذهبے؟  جدی میگے خخخ نه بابا

این حرفو تنها من نمیگم که دینم شیعه اس این مجله به همه ادیان توهین کرده و همه اراد در ادیان  مختلف دارن مث من دروغ میگن حتما که داره به اعتقادشون توهین میشه
در ضمن توهین و انتقاد زمین تا اسمون فرق داره به این میگے انتقاد؟
جالبه واقعا

بله من کاریکاتورای این مجله رو دیدم بنظرت ندیده نظر میدم؟

=))))))))))))))))))))))))))

هدف انتقاد از اسلام و برتری مسحیت؟
کجای کاری اونا خودشون به مسیحیا توسط کاریکاتورشون توهین میکنن

حتما واسه اونم پاسخ شایعه اینطوری میشه
هدف انتقاد از مسحبت و برتری اسلام

بعدم چهارتا بچه میان میگن کے گفته اسلامـ برتره نه؟
چ جالب عجببببب((=

خخخ منم که گفتم به همه ادیان رو نقد میکنن  
مخصوصا داستان هایی که با عقل جور در نمیاد...
توهین و انتقاد مرز باریکی داره عزیزم
خیلی از افراد نمیتونن تشخیصش بدن(بدلیل دگم اندیشی و داشتن ذهن بسته)
بله به صراحت میگم این انتقاده...(البته نمیگم این انتقاد درسته نه کاملا میشه نقدش کرد)

مشکل شما اینه همه چیز رو کلی میبینی میگی چون قبلا این مجله علیع مسیحیتم کاریکاتور کشیده پس این مورد که در این کاریکاتور برتری مسیحیت نسبت به اسلام رو نشون میده غلطه!!!!!!
فکر میکنی همه مثل صدا سیما یا کیهانن که فقط یه جبهه رو بکوبن و سیاست واحدی رو دنبال کنن...

من دارم از رو ترجمه نوشته های همین کاریکاتور که موضوع تاپیک هست رو تجذیه تحلیل میکنم شما سابقه مجله رو که چند کاریکاتور قبلا علیه مسیحیت کشیده(با اینکه تو پست قبلم اشاره کردم مسیحیتم نقد میکنن!!!!!!!!)
اونم از روی این تاپیک:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای‌کسانی که 'شارلی' هستند
که دوساعت پیش زده شد...
دوباره برو نوشته های همین کاریکاتور که تو پست اولم قرمز کردم رو ببین جا مخالفت های الکی... کاملا مشخصه مردی مسیحی روی ابه کودک مسلمون غرق شده و نوشته شده دلیل اینکه اروپا مسیحیه...
واقعا دیگه واضح تر ازاین نمیشد گفت شما نمیخوای بفهمی و دنبال پست دادنی تا ی چیزی گفته باشی دیگه به من مربوط نیست...

به جرات میگم شما ندیدی و فقط شنیدی مثل خیلیای دیگه...=))))

الان بهت میگم اعتقادات خشک مذهبی یعنی چی...
شما وقتی یک کاریکاتور میبینی که توش سر حضرت محمد توسط یک داعشی بریده میشه(مخصوصا اگه جوسازی هایی مثل نوشته این متن پس و پیشش باشه) سریع جلوچشاتو خون میگیره و میگی وااااای به اسلااام توهین کرده این دیگه انتقاد نیست انتقاد زمین تا اسمون فرق داره قطعا این توهینه داره حضرت محمد رو مسخره میکنه وااااای .-.
ولی نمیای فکر کنی منظورش چی بوده چرا داعشیا دارن سر حضرت محمدم که ادعا دارن دستورات اونو اجرا میکنن میبرن... 

بیشتر توضیح نمیدم تا خودت فکر کنی...
موفق باشی
باز  هم شارلی....
The music feels better
باز  هم شارلی....

پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: باز هم شارلی.... - L²evi - 19-09-2015، 15:36
RE: باز هم شارلی.... - saeedrajabzade - 19-09-2015، 16:19

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان