20-09-2015، 13:41
(20-09-2015، 13:38)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از نظر منن اره هست:|
(20-09-2015، 13:35)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 13:33)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه وظیفه توعه؟ :|
متاسفم ؛ ولی بهش اخطار دادم ..
چون دیگه داره زیادی چرند میگه :|
تعلیق شد ..
اینجا چت رومه ؛ نه فوش سرا ! من یکی نمیتونم همچین ادمی رو تحمل کنم ..
یه بار هیچی نگفتیم ، دو بار نگفتیم ، سه بار نگفتیم ، دیگه تا چند وقت نادیده بگیریم ؟!
وظیفه مدیران فعال گ. ا عه^_^
فعلا که کسی نبود ..
بعدشم ؛ این قانون عجیب غریب که فقط مدیر یک بخش حق داره به کاربر متخلف اخطار بده از کجا اومده ؟!
قدیما همچین قانونی نبود . زمانی که یه کاربر تخلف میکنه هر مدیری که اون صحنه رو میدید اخطار میداد . اگه مرضیه یا رزی یا یه مدیر از گ.ا الان آن بودن اره میشد .. ولی وقتی که نیستن یعنی ما باید بشینیم نگاه کنیم ؟ اونم با خودش الان میخنده میگه خاک تو سره مدیرای این انجمن که جرئت ندارن به من حتی نگاه چپ چپ کنن ! این بنظرم مسخره و بی معناست امیر جان . من وظیفم رو انجام دادم :|
بمن نگو:|
من از برم اینارو:|
ولی خوب میدونی ک.. (: