(20-09-2015، 13:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لودر |:
اسی؟ کوبنده تر لطفا :|
پدر بزرگ؟
رولپلاکِ تو ک خاموش نمیشه :|
(20-09-2015، 13:27)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خر سم حنایی :|
(20-09-2015، 13:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 13:22)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 13:20)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خرِ سم حنایی -_-
بمیر عوضیییییییی >__<
پلنگِ خائن -_-
جوش نزن اسی پلنگ .. اسلایترین آخره -_-
احمق جان اسلیترین اوله :|
هافلپاف آخره :|
اسکل :|
جدی ؟!
خعلی خب ..
با منشی بنده صحبت کنید لطفا :> من سرم شلوغه !
(20-09-2015، 13:29)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه :|
(20-09-2015، 13:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب اشتباه کردی :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/xhp0wz76jvfw8htwcej3.png
الان فهمیدی ؟ :|
اهان اره ممنون .
بقیه رو هم تو همین بریزم دیگه نه ؟ (:
تو پاتیل بریز همشو
(20-09-2015، 13:30)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|:
احسان 10 مرحله داره معجون ساختن ؛ تو گفتی تا مرحله ی 5 رفتی ..
الان من 1 رو تموم کردم . 2 چی میگه ؟ یا 3 ؟ یا 4 ؟ یا بقیه ؟ :89:
همرو بگو ؛ دستت طلا
اونو پودر کن بریز توی پاتیل
4 ثانیه تو حرارتِ مناسب (حد سبز) نگه دار
چوب جادو رو بردار
تکونش بده دور پاتیل
بعد میرسی ب همینجا ک من توش موندم :|
(20-09-2015، 13:38)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسی پلنگ عضو اسلایترین هم شدم ..
بعدش چیکار کنم ؟
کتابا و حیوون و چوب خریدی ؟ .-.