(19-09-2015، 22:54)محمدرضا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-09-2015، 15:42)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درباره انسان ها نباید قضاوت کنی منظورش اونه تو قضاوت کن تا اون گناهو انجام ندی از دنیا نمیری اینو بفهم تو میتونی درباره خودت یا اشیا قضاوت کنی ولی درمورد انسان ها اشتباهه حدیث امامته تو چجور ادم مومنی هستی که حرف امامتو قبول نداری
حق قضاوت درباره چیزی نداری؟؟ این جبر گرایی نیست؟؟؟ از روی ظاهر بد و خوب قضاوت کردن رو من هم مردود می دونم اما این حرف اشتباهه انسان دارای عقله و می تونه در مورد محیط اطرافش تجزیه تحلیل و در آخر قضاوت کنه
ویرایش شد توسط: ✘ցմεεղ✘
شما اول نظر اون خانومو بخون بعد نظر بده و توهین کن
نوشته هرچیزی بعد تو داری بجاش اون خانوم منظورشو میگی؟
اماما میگن دشنام و حرف رکیک نگو تو گوش کردے که داری خودت راجع به اون اقا قضاوت میکنے و میگے که چرا حرف امامشو قبول نداره؟ :|
از یه جمله چقد اشکال میشه در اورد:|
(19-09-2015، 15:35)دریای غم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-09-2015، 15:30)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وقتی به امام علی (علیه السلام) گفتند منظور از شعار خوارج لا حکم الا الله چیست؟؟ فرمودند:کلمه الحق یرید بها الباطل ( کلمه حقی است که از آن باطلی را طلب می کنند) در ضمن جهادی هم خودتی این اسم مال تکفیری هاست
من منظورم این بود که ما حق قضاوت درباره هیچ چیزی رو نداریم من تو همه ما ادمای معمولی هستیم
خوشگلم جملت اشتباس
اگه من نتونم راجع به "هیچ چیز" قضاوت نکنم
پس نمیتونمـ
انسانیت رو از وحشیگرے تشخیص بدمـ چون نمیتونم راجع بهش قضاوت کنم
پس نمیتونمـ
دوستی و دشمنی یاجنگ و صلح و یا منطق و جهل رو تشخیص بدم چون نمیتونم راجع بهش قضاوت کنمـ طبق گفتت
میدونمـ منظورت این نبوده عزیزم و دقت کن تو تایپ کردن .. چون بحث پیش مباد..
اگه نمیتونے جواب درستے بدے لازمـ نیست جوابے بدے..
(19-09-2015، 15:00)دریای غم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-09-2015، 14:37)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عالی بود..
قبلا این کلیپ رو تو تلگرام دیده بودم...
چقدر خوب میشه حداقل حداقل حداقل افراد رو از رو ظاهر قضاوت نکنیم ...
اصلا نباید قضاوت کنیم درباره گناهی که کسی مرتکب شده ماشالله اقایان جهاد که همین کار روزانشونه
مدرک بیار هر حرفے میزنید میخوام اطلاعاتمو ببرید بالا:\
و اینکه جمله بالات جمله بعدی رو نقض میکنه
شما هم پس طبق گفتت حق نداری بگی قضاوت میکنن یا نه چون خودت داری قضاوت میکنے^_^
اسپم ها پاک شد
بحث نکنید!