21-09-2015، 20:46
(21-09-2015، 20:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوستام دانشگاه علامه و بهشتی و تهران و حوارزمی هستن
(21-09-2015، 20:38)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-09-2015، 20:36)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-09-2015، 20:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.3تا کلاس داریم ما .-.
ما ک کلن یه کلاسیم :|
کامپیوتر 1 کلاس بیشتر نیس .-.
توشم پرِ چیزمالِ -_-
(21-09-2015، 20:34)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دانشجوپسردارین ؟^_^
(21-09-2015، 20:33)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نگوووووووووووووووووووووووووووووووووووو>_<
اره ._.
اگه کلاس دیگه میفتادم یه زن چاق معلم یه درسمون بود نمیدونم چی اینو بچه هایی که سومن گفتن ._.*
شما هم بری پیش دانشگاهی کلی صفاسیتی می کنی...
البته که دارید چه چیز چرتی میپرسم :|
دانشگاهای سراسری کلاس پسرا و دخترا جداست:|
ن باو..فک نکنم
(21-09-2015، 20:39)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-09-2015، 20:38)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من کلی گفتم عزیز
(21-09-2015، 20:36)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-09-2015، 20:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.3تا کلاس داریم ما .-.
ما ک کلن یه کلاسیم :|
کامپیوتر 1 کلاس بیشتر نیس .-.
توشم پرِ چیزمالِ -_-
(21-09-2015، 20:34)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دانشجوپسردارین ؟^_^
شما هم بری پیش دانشگاهی کلی صفاسیتی می کنی...
البته که دارید چه چیز چرتی میپرسم :|
دانشگاهای سراسری کلاس پسرا و دخترا جداست:|
(21-09-2015، 20:38)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درس مسخره ی قلب ._.
پدرم در اومد تا امحانشو بیس گرفتم ..
حالم از زیست بهم میخوره >_<
# مرور خاطرات گند گذشته :|
بخش گوارش و خیلی دوست داشتم خصوصا معده
من با ژنتیک خیلی حال می کنم...
اینطوریه که فقط تو محیط دانشگاه همو می بینن یا کتابخونه
کلاسا جداست