(24-09-2015، 10:45)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2015، 10:43)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2015، 10:42)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2015، 10:39)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2015، 10:37)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بچه:|
بچ ؟
کودک:|
خردسال:|
آدم هرچیزی رو مخفف نمیکنه که :|
ه شو یادم رفت بزارم:|
|:
:|
|:
|:
|:
|:
پوزش می طلبم:|
خواهش میکنم
_____
علی سلام
ونوس سلام
آرمینا هستم
(24-09-2015، 10:45)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببند .__.
(24-09-2015، 10:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صب بخیر .__.
بازم یه روز گند از زندگی نکبت بارم شرو شد :|
سرم درد می کنه چشام درد می کنه.. حالت تهوع دارم... سرم گیج می ره :||
Hamelei :|
یا سرما خوردم یا به خاطر قرصای دیشبه :|