(24-09-2015، 11:09)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوهمون که کال اف بازه دیگه !
(24-09-2015، 11:07)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رزی همون مدیره :|
(24-09-2015، 11:03)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رز گیمر؟
(24-09-2015، 11:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2015، 11:00)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه :||
خو عشقم بوده دیه :v
پارمی با تو؟
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه :||
:|
|:
مگه من چمه :|
تازه با رزی هم بودم :|||
خاک توسرت دخترباز
+تو عشقم بودیو نیسیو نخواهی بود :|
(24-09-2015، 11:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الهی آمین!
(24-09-2015، 11:06)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2015، 11:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2015، 11:03)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی؟ O_O
(24-09-2015، 11:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه :||
پارمی با تو؟
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه :||
:|
|:
مگه من چمه :|
تازه با رزی هم بودم :|||
همش چن ماه نبودم :|
نـــــــــــــــــــه
دیگه نمی تونم... دیگه هیچی نگو... فشار خونم رفت بالا
رزی خیلی خوب بود ._.*
حیف :v