25-09-2015، 15:18
(24-09-2015، 17:38)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی... بررسی کردم بعضی از گاف هاش درست بوده... مثل خوندن نماز میت ناصر حجازی توسط حسن خمینی و...
http://www.siasi.porsemani.ir/content/50-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%BA-%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%DB%8C-%D8%B3%DB%8C
بعضیاشم واقعا بچگونه و مسخره بود مثل
نقل قول: 1. دختر مجردی که در بی بی سی مادر شد؛خیلی واضحه... در اینکه ژیلا دستگیر شده شکی نیست ولی گوینده خبر به اشتباه اونو مادر تصور کرده (چون اون تجمع مادران کشته شدگان و دستگیر شده های وقایع 88 در پارک لاله بودن) که حتی رژیم تحمل اون ها رو هم نداشت و دستگیرشون کرد... بعد اون مطلع اشتباه مجری رو اصلاح کرده گفته مادر نبوده...
گوینده بخش خبری بی بی سی فارسی چهارشنبه 28دسامبر (7دی) گفت: «یکی از "مادرانی" که در اعتراض به بازداشت فرزندان خود، در پارک لاله تهران بست می نشستند، بازداشت شد. "ژیلا کرم زاده" بهمن ماه سال 88 بازداشت و حدود یک ماه زندانی شد و دادگاه بدوی در فروردین ماه او را به چهار سال زندان محکوم کرد.
دانلود
خانم کرم زاده، زمانی که برای گرفتن گذرنامه به اداره گذرنامه مراجعه کرده بود، دستگیر و برای اجرای محکومیت به زندان منتقل شد.» خدیجه مقدم (فعال فمینیست) که به عنوان مطلع و برای اعلام همبستگی با زن بازداشت شده، با تلویزیون فارسی بی بی سی ارتباط تصویری برقرار کرده بود، سخنان جالب توجهی را بر زبان آورد.
وی در معرفی ژیلا کرم زاده عنوان کرد: «دلم می خواهد این را بگویم که ایشان یک شاعر جوان دلسوزی است که حتی ازدواج نکرده و خودش مادر نیست(!) ولی به قدری متعهد است که همه بچه های ایران را فرزند خودش می داند.!!» به نظر می رسد دست اندرکاران بنگاه سخن پراکنی انگلیس، فرصت کافی برای توجیه کردن منبع مطلع خود نداشته اند و فراموش کرده اند اظهارات وی را پیش از مصاحبه، چِک کنند.
خیلی مسخره ست که اینو برا حراب کردن بی بی سی بکار ببریم...
اما مثل همیشه ی سری موارد کاملا دروغه و جو سازیه
مثل چیزهایی که درباره مستند خط و نشان که خودم این مستند رو دیدم... و بخش عمده سوتی ها مربوط به این مستنده
اول از همه میخوام جتما این مستند رو ببینید...
فقط یک نمونه از این ایراد های بنی اسرائیلی اشاره میکنم چون موضوع تاپیک چیز دیگه ایه... در ادامه اگه شما یا ابراهیم هادی یا هرکس دیگه ای اگه طالب بودید در ی تاپیک جدا یا خصوصی ادامه میدیم
نقل قول: با توجه به توصيف بزرگمهر، مقام معظم رهبري براي اولين مرتبه و به دليل فعاليتهايش در مسجد كرامت، توسط ساواك دستگير شده است. ( رهبر انقلاب از سال1350 تا 1353 در مسجد کرامت تدریس دروس اسلامی داشتند. با توجه به اسناد ساواک و خاطرات معظم له، ایشان شش مرتبه توسط نیروهای ساواک دستگیر شده اند که اولین دستگیری ایشان در سال 1341 بوده که از سوی امام خمینی (ره) حامل پیامی برای آيت الله ميلانى و علماى خراسان در خصوص چگونگى برنامه هاى تبليغاتى روحانيون در ماه محرّم و افشاگرى عليه سياست هاى آمريكايى شاه و اوضاع ايران و حوادث قم بوده است.هیچ کجای این مستند نگفته برای اولین بار خامنه ای سال 53 دستگیر شده... مستندش هست ببینید... لینک خواستید میدم بهتون... فقط اظهار کرده اون دوره هم دستگیر شده حرفی از اولین بار نزده اتفاقا بعدش هم اشاره شده که در مجموع شش بار دستگیر شدن...
چون این مستند رو دیده بودم تونستم مچ این متن رو بگیرم... درمورد مستند های دیگه ای که ایراد وارد کردن اون هام باید بررسی شن...
تو این 50 مورد ذکر شده فقط ده بیست تاش رو میشه سوتی واقعی در نظر گرفت که پنج شیش تاش عمدی و با قصد و نیت به نظر میرسن...
از این طرفم صدا سیمای (شبکه یک) تو پخش زنده کنفرانس سران غیر متعهد(که چند سال پیش در تهران برگزار شد) موقع سخنرانی وقتی مرسی(رییس جمهور سابق مصر) از سوریه حرف میزنه مترجم اونو بحرین ترجمه میکنه =))))
حالا سوریه و بحرین از نتظر تلفظ عربی چقدر به هم شبیه خدا داند =D
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.youtube.com/watch?v=7x-zIw78HUU
وقتی رسانه ملی تو روز روشن مرسی داره از ملت سوریه مظلوم سوریه حرف میزنه ملت مظلوم بحرین ترجمه ش میکنه از سایت ها و وبلاگ های وابسته چ انتظاری دارید؟ انتظار دارید بیاد از جنایات اسد بگه؟؟؟
(24-09-2015، 18:41)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.siasi.porsemani.ir/content/50-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%BA-%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%DB%8C-%D8%B3%DB%8C
به دو دلیل ب این ادعاها جواب نمیدم
1- خیلی طولانی میشه حالشو ندارم
2- من وکیل مدافع بی بی سی نیستم و 2ساله اصلا نه اخبارش رو میبینم نه مستنداشو. برای بررسی این ادعاها اگه دنبال واقعیتین بشینین کتاب بخونین. اگه این متن میخواد بگه بی بی سی دروغاشو لای زرورق میپیچه خودشم با گزینشی نگاه کردن تاریخ همین کارو کرده.
حتی اگر بعضی از اونها هم واقعا اشتباه باشه بازم bbc دنبال نشر وقایع نیست
الویت اول بی بی سی فارسی تخریب چهره جمهوری اسلامی و تشیعه .
نمیدونم شما چقدر این خبرگزاری رو دنبال کردید ولی به شدت دنبال عناده! همه ی اخبارش مغرضانه نوشته شدن حتی عنوان هاش!
http://www.bbc.com/persian/iran/2015/09/150906_l39_reax_armenian_club_destruction
این رو ببینید عنوان رو طوری نوشتن که تا تمام متن رو نخونی متوجه نمیشی که چی شده ادم تو نگاه اول احساس میکنه که میخواسته بگه توسط دولت تخریب شده
از این مثال ها زیاد هستن بی بی سی به هر طریق ممکن فقط دنباله سیاه نمایی و مغرضانه نوشتنه!
شما ده دقیقه توی سایتش بچرخی از زندگی سیر میشی از بس نیمه ی خالیه لیوان رو بزرگ کرده!
همین برای شک کردن به صحت اطلاعاتش کافیه!
من حالا کاری به رسانه های داخلی ندارم بحثمون رفت سمت بی بی سی و این که شما گفتید این منابع غربی معتبرن و اگر جایی بگیم نیست بهمون میخندن منم خواستم نشون بدم اصلا اینطور نیست!
من که مخالفتی ندارم اگر میخواید این حرف هارو ببریم جای دیگه
راستی متوجه منظور Hitchcock از بررسی گزینشی نفهمیدم! پس بالاخره قبول دارید که بی بی سی هم برای بررسی این وقایع معتبر نیست دیگه؟