25-09-2015، 15:44
(25-09-2015، 15:41)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2015، 15:39)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2015، 15:38)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من در یک ساعت اخیر یه جارو برقی اساسی و یه فیلتر لیست دوستانمو کردم و طبق امار دقیق خودم تعداد لیست دوستانم که تا ساعتی قبل 250 نفر بودند به 60 نفر رسیدند و در حال حاضر در لیست دوستان من 60 نفر هستند... معیار انتخاب من این بود که اونایی در لیست دوستان من هستند که باهاشون در گفتگو ازاد و پ.خ زیاد حرف زده باشم و اشنا باشیم که 190 نفر از لیست دوستان من حدف شدند و فقط 60 نفر هستند و این 60 نفر هیچ وقت حذف نمیشوند و تا اخر میمانند .... و شاید در سال های اینده فقط ده نفر اضافه شوند وگرنه هیچ تغییری لیست دوستان من نمیکند
در خواست بدهم قبول می نمایی:|
تو درخواست بده قبولی داوشم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.