26-09-2015، 17:26
(26-09-2015، 17:22)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشششششم عشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششقم :>>>>>
(26-09-2015، 17:21)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شماها درس ندارین ؟ ._.
برین درس بخونین ! ما از هشتم مهر ازمون هامون شروع هم میشن .. یه ازمون از پارسال هم داریم الان من باید برم کتابای پارسالام رو از کدوم گوری پیدا کنم ؟!
کلی مشق دارم .. فازه گندیه :|
نه .. نه ! نباید انرژی منفی بدم !
نت بدرد نمیخوره !
میرم درس بخونم که مایه ی افتخار مامان بابام باشم :500:
بای !
احسان ایشون هم لول بعد :v
(26-09-2015، 17:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ص :77777
زنم پیدا شه شما نمیزارین:|
اقا منو بزارین اولویت
اونی که دوسش داریم به ما میگه اسکل
اونیم که ..... داریم قبول نداره:|
اسکل
:777777
لینک :777777
(26-09-2015، 17:23)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احسان به یک پیتبول نیاز داریم :|
(26-09-2015، 17:23)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-09-2015، 17:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان بيشترين چيزي كه مي خوام اينه كه شما دوتارو با دستام خفه كنم..
بعدم جنازتونو بندازم زير ماشين و با ماشين ده بار از روتون رد شم
اخ خدا
عششششششششششششششششقِ علیییی ...
چرا انقد خشنننن
با لطافت باش
الان علی میاد
برو بوسش کن
بش خوشامد بگو
بغلش کن :77777
احسان
من شاید متاهل شده باشم
ولی همچنان همون رگِ دی-یم کار میکنه هاااا