26-09-2015، 18:11
(26-09-2015، 18:05)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میخواستم بدم به ملیکا که تو کلاس مونه بعد دیدم ناظممون داره از اونجا رد میشه ملیکا هم اون ور ناظم چسمون وایستاده بود بعد منم فرصتو غنیمت دیدم پر تشکردم گفتم :
(26-09-2015، 18:04)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-09-2015، 18:01)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امروز داشتیم والیبال بازی میکردیم ........... بعد من این تو پرو ......
(26-09-2015، 18:00)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-09-2015، 17:55)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سل نفس امروز یه اتفاق خوب افتاد از ته دلم میخوام عروسی بگیرم =)
سَـلام دوباره
چی شددددد؟؟؟؟
خو ؟؟؟ چه اتیشی سوزوندی؟؟؟
مـــــــــــــــــلـــــــــــــــــیــــــــــــــــــکــــــــــــــــآ تـــــــــــــــــــــــــــوپـــــــــــــــــــــــــــو بــــــــــگـــــــــــــــــــیــــــــــــــــــر بعد مستقیم خور توسرش خیلی چسمید خخخخخخخخخ
ملیکام به پته پته افتاده بود انقد خندیدم