(27-09-2015، 16:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-09-2015، 16:19)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-09-2015، 16:18)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یاد مَدرسه» فکرای پُردَرد میارهـ
(27-09-2015، 16:11)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مدرسه و خستگی
(27-09-2015، 16:09)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مِرسی خوبـَم.
چطوری؟ ((:
-------------------------------
خوبم تو خوبی؟
چِخبر؟
تو چخبرا؟
دَرس » خستگی
مُعلم» هیتلری خشمگین!
دانش آموز» دَر اِصتلاح کِرم :|
شما دو تا خیلی بهم میایین .__.
( کیمیا و علی )
عمو سپاسر فقط زورت به من می رسه... بیا این دوتارو بهم برسونیم...
علی؟ زن داری آیا؟
اهوع شما دست به كار شدي:|
(27-09-2015، 16:34)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ها؟
(27-09-2015، 16:27)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من تنهایی میرم و شاید با زور بتونم دوستمو با خودم بیارم بعضی وقتا میاد ولی راهِش دور میشه!
(27-09-2015، 16:25)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من و دوستمم با هم میریم و باهم برمیگردیم خیلی کیف میده داشتن یه دوست واقعی (:*
(27-09-2015، 16:21)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میرَمـ ساعَت 12:45 تعطیل میشیم مدرسه هم به ما بیش از حد نزدیکه ._.!
(27-09-2015، 16:19)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه تو مدرسه نمیری؟
یاد مَدرسه» فکرای پُردَرد میارهـ
دَرس » خستگی
مُعلم» هیتلری خشمگین!
دانش آموز» دَر اِصتلاح کِرم :|
برگشتنی وقتی خودم تنها میام یه حِس بدی میگیرم وگرنه راهی نیس خودم برمیگردم ..
هعی ._.
آرَش خودِت میدونی چیـه؟ نه؟
سرویس شی الهی :|
چرا سرويس شم.__.