27-09-2015، 16:46
(27-09-2015، 16:45)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-09-2015، 16:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه! ._.
(27-09-2015، 16:38)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-09-2015، 16:36)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو ایــن دَکه ازدواجُ راه انداختی! ._.
(27-09-2015، 16:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما دو تا خیلی بهم میایین .__.
( کیمیا و علی )
عمو سپاسر فقط زورت به من می رسه... بیا این دوتارو بهم برسونیم...
علی؟ زن داری آیا؟
اهوع شما دست به كار شدي:|
(27-09-2015، 16:34)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ها؟
من تنهایی میرم و شاید با زور بتونم دوستمو با خودم بیارم بعضی وقتا میاد ولی راهِش دور میشه!
برگشتنی وقتی خودم تنها میام یه حِس بدی میگیرم وگرنه راهی نیس خودم برمیگردم ..
هعی ._.
آرَش خودِت میدونی چیـه؟ نه؟
سرویس شی الهی :|
چرا سرويس شم.__.
نه بابا.. این که شروع نکرد.. تقصیر ~ali~ بود..
بگذریم..
مگه چیه؟ خیلیم خوبه..
کیمیا خیلی دختره گلیه توام که بد نیستی!
اگه همچین چیزی بود خودش پیشقدم میشد میگفت! پس شما حرف نزن با عرض پوزِش :|
کی پیشقدم می شد؟