28-09-2015، 18:00
(28-09-2015، 17:56)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احساسات فقط در برابر فیلمای جنگی خوبه؟ -ـ-
(28-09-2015، 17:54)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا من بسیار احساسی اَم من کافیه هیشکی تو خونه نباشه با یه فیلمـ جَنگی که یارو میمیرهـ گریم بگیرهـ >_<
(28-09-2015، 17:53)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو خیلی بی احساسی
(28-09-2015، 17:52)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.+چِـرآ؟ ._.+
(28-09-2015، 17:51)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اشکال ندارهـ
خُب دیگه لوس نشو :|||||||||||||||||||||||||||
یه بار گفتم ببخشید! ._.
پوزش میطلبم کیمیا خانومـ
+ ولی خیلی از دستت ناراحتمـ -ـ-
:|
توجه کردی که همش تو داری اخلاقای بدمُ میگیُ ازم انتقاد میکنی ولی من هیچوَقت از رفتارایی که بقیه دارن انتقاد نمیکنمـ ._.
باهاش عادَت میکنم