(28-09-2015، 20:17)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره>_<
(28-09-2015، 20:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2015، 20:14)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2015، 20:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2015، 20:10)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امروز دوست بم سیگار داد منم کشیدم/:
اعتيادو تو بند بند سلولهای بدنم حس میکنم):
جانO_O
حمییییییییییییییییییییییییییییییید >_<
تو دیگه چرا>_<
من تازه دالشتم الکل و ترک میکردم که بعدشم سیگارو ترک کنم
الان شبی زامبی شدم
دیگه نکش
خیلی خوب بود
غلط کرده خوب بود
هیچم خوب نیس-_-
عالی بود هفته ايي ی بار بکشم معتادم؟
من اولش سالی سه نخ میکشیدم حمید-_-
ولی الان کمتر از دو پاکت نمیشه
هر چند چون به یکی قول دادم در حال حاضر بیشتر از دو پاکت هم نمیشه-_-
عجب غلطی کردم قول دادم
مثه سگ و خر پشیمونم
(28-09-2015، 20:16)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2015، 20:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2015، 20:10)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امروز دوست بم سیگار داد منم کشیدم/:
اعتيادو تو بند بند سلولهای بدنم حس میکنم):
جانO_O
حمییییییییییییییییییییییییییییییید >_<
تو دیگه چرا>_<
من تازه دالشتم الکل و ترک میکردم که بعدشم سیگارو ترک کنم
الان شبی زامبی شدم
دیگه نکش
(28-09-2015، 20:11)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2015، 20:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2015، 20:06)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک کنم تبی که دارم از استرس بیماریه تو هه
تب داری فک کنم ..
زیادی داری هزیون میگی :|
باز من خودمو کنترل میکنم هزیون نمیگم مثه تو
ولی شما ماشالاااااااااااااااااا
شوخی میکنی ؟ توهمم میزنی ؟ :||
ای بابا چ بد شانسی ..
اوه اوه یکی قرصاشو بده داره بی معنی حرف میزنه یوهو یه چی میگه بن میشهO_O
ی سوال !
خداوکیلی فازت چیه ؟ :|
کل کل جهت سرگرمی:|
صادقانه گفتم:|