28-09-2015، 20:24
(28-09-2015، 20:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2015، 20:21)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2015، 20:18)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2015، 20:17)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره>_<
(28-09-2015، 20:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غلط کرده خوب بود
هیچم خوب نیس-_-
عالی بود هفته ايي ی بار بکشم معتادم؟
من اولش سالی سه نخ میکشیدم حمید-_-
ولی الان کمتر از دو پاکت نمیشه
هر چند چون به یکی قول دادم در حال حاضر بیشتر از دو پاکت هم نمیشه-_-
عجب غلطی کردم قول دادم
مثه سگ و خر پشیمونم
(28-09-2015، 20:16)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2015، 20:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانO_O
حمییییییییییییییییییییییییییییییید >_<
تو دیگه چرا>_<
من تازه دالشتم الکل و ترک میکردم که بعدشم سیگارو ترک کنم
الان شبی زامبی شدم
دیگه نکش
اوه اوه یکی قرصاشو بده داره بی معنی حرف میزنه یوهو یه چی میگه بن میشهO_O
ی سوال !
خداوکیلی فازت چیه ؟ :|
کل کل جهت سرگرمی:|
صادقانه گفتم:|
بعد ب من میگه روانی .. :|