07-10-2015، 14:42
(07-10-2015، 14:39)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوم از یه طرف دلم خونک شد از یه طرفم نا راحتم نمیدونم چرا=|
(07-10-2015، 14:37)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی خوبم تو خوبی؟؟>___<
(07-10-2015، 14:28)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام (=
(07-10-2015، 14:26)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
...
سَلام
خوبی؟
(07-10-2015، 14:36)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-10-2015، 14:34)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو گوش کن گفتم بلن شو بریم هی نشست بعد ساعت هفت داره برام لقمه میگیره =|
(07-10-2015، 14:31)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-10-2015، 14:26)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منو نمیشناسه مامانمو دیده من از جمع رفتم که منو نبینه -__^
نگو که دلم خونه باو -__-
امروز تو مدرسمون سر یه چیز بی خودی مامانم با ناظممون دعوا کرد![]()
واااااااا هیچی دیه تا آخر سال ولت نمیکنه/: چلا خو؟؟
باو من دیروز دیر رفته بودم بعد این مبصرای دم در به من گفتن اسمتو بگو من رفتم بعد به ناظممون گفتن گف بین کلاسمونو بگردن منو پیدا کنن انگار دزد دیدن منو کشیدن بیرون اسممو گرفتن منم گفتم رفتن بعد امروز صب ساعت یه ربع به هف بود گفتم مامان بلند شو بریم .......هعی ادامه دارد
(07-10-2015، 14:26)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام =)
...
خو اورین>___<
وای بازم به مامانت<:
منم قات زدم گفتکم هی این کارا رو میکنثی که دیروز منو از صف کشیدن بیرون دیه=|
مامان منم اتیش گرفت رفت خشتکشونو عمامه کرد ^_^
دقیقاََ کارای مامان من ولیییییی خوب اومده هااااااا (((: