07-10-2015، 18:09
(07-10-2015، 18:03)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخخ اره .. یک سال کامل ! :/
خودمم الان که بهش فک میکنم خندم میگیره .. چه جور تونستم یک سال رو از فلش که برام از خونواده ی خودمم مهمتر شده بود دور بمونم .. به هر حال گذشته ها گذشته !
اینبار اومدم فلش که بمونم .. البته هیچ چیزی رو نمیشه با اطمینلن گفت . خوشبختانه اون یک سال دوری از فلش برام یه فایده داشت ؛ اونم اینکه اگه یه روز برای همیشه بخوام از فلش برم یکم اسون تر باشه کارم .. و عادت داشته باشم و دوری از فلش رو تجربه کرده باشم !
(07-10-2015، 17:56)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-10-2015، 17:53)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قبلا نداشتم ، ولی حالا دارم ..
من یک سال تموم رو از فلش دور بودم . این چند وقت مگه یادت نیست من نبودم ؟ از اوایل مرداد که فرید برگشت من رو هم با خودش برگردوند .. تقریبا کل سال 2015 رو نبودم ..
من توان دوری رو دارم .. تو نداری ؟ .-.
(07-10-2015، 17:49)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-10-2015، 17:46)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیا ملیکا بیا منو تو هم چن وختی گور ب گور شیم ازمون استقبال خوبی خواهند کرد D:
فکر خوبیه D=
ولی مشکل اینه ک من تحمل دوری ر ندارم .__. ..??
ت داری o___O ؟
یک .. یک .. یک .. یک سال O_______O ؟؟
ن اصلا :| نمیتونم :|
چجوری آخه O_____O ???... بیا منو ترک بده ،_،
(07-10-2015، 17:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-10-2015، 17:55)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اهورا :|
تو منو سه ساعته ندیدی ؟
نقل قولت هم کردم .. ندیدی واقعا ؟ ._.
حرف نمیزنی هیچ با رفقای قدیمیت ..
سلام عزیز ..
چرا دیدم .. ولی جوابی نداشتم
خوبی ؟
اراده قوی ای میخواد ._. منم میتونم آ .. ولی خ سخته برام ._.
اگه بخوام برم همش مهمان میام یا با ی اکانت دیگه |: