08-10-2015، 23:39
مهشید عاشق پاییز هستیا ! D:
اکثر پستات راجع به پاییز و عشق به پاییزه ._.
_________
یه چیزایی هم از این زندگی سخت و بی رحم یاد گرفتم!
یاد گرفتم سنگ باشم؛ که همه منو به عنوان سرسخت ترین و قوی ترین فرد بشناسن
یاد گرفتم مثل باد باشم؛ گاهی اوقات طوفانی حمله کنم و قدرتم رو نشون بدم و گاهی اوقات هم مثل یک هوای آرام و صاف همه جارو مخفیانه بگردم بی انکه کسی بفهمد
یاد گرفتم مثل کلاغ باشم؛ که با وجود ظاهر و باطلی که تعریفی نداره و هیچکس دوسش نداره سر زبون همه افتاده که همه از روش زندگیش درس بگیرن
یاد گرفتم مثل گل یخ باشم؛ نه کسی دوسش داره و نه کسی راجع بهش حرف میزنه ولی تنها گلی هست که تو سرما و یخ به بقیه گلها پوزخند میزنه و میگه هاها این منم که قوی هستم ولی شما فقط اعتماد به سقف دارین
یاد گرفتم مثل عقاب باشم؛ که حتی از بارون و برف هم وحشتی نداشته باشم و بالای ابرها برم جایی که بارون نتونه خیسم کنه .. جایی که بتونم اقتدارم رو به همه نشون بدم
یاد گرفتم یاد گرفته هام رو به هرکسی نگم
یاد گرفتم احساساتم رو بیان نکنم
یاد گرفتم که فقط از زندگی یاد بگیرم؛ نه کار دیگه
یاد گرفتم دنیا واقعی نیست و فقط یه بازی طولانیه
خیلی چیزای دیگم یاد گرفتم؛ منتها دیگه جاش نی ...
اکثر پستات راجع به پاییز و عشق به پاییزه ._.
_________
یه چیزایی هم از این زندگی سخت و بی رحم یاد گرفتم!
یاد گرفتم سنگ باشم؛ که همه منو به عنوان سرسخت ترین و قوی ترین فرد بشناسن
یاد گرفتم مثل باد باشم؛ گاهی اوقات طوفانی حمله کنم و قدرتم رو نشون بدم و گاهی اوقات هم مثل یک هوای آرام و صاف همه جارو مخفیانه بگردم بی انکه کسی بفهمد
یاد گرفتم مثل کلاغ باشم؛ که با وجود ظاهر و باطلی که تعریفی نداره و هیچکس دوسش نداره سر زبون همه افتاده که همه از روش زندگیش درس بگیرن
یاد گرفتم مثل گل یخ باشم؛ نه کسی دوسش داره و نه کسی راجع بهش حرف میزنه ولی تنها گلی هست که تو سرما و یخ به بقیه گلها پوزخند میزنه و میگه هاها این منم که قوی هستم ولی شما فقط اعتماد به سقف دارین
یاد گرفتم مثل عقاب باشم؛ که حتی از بارون و برف هم وحشتی نداشته باشم و بالای ابرها برم جایی که بارون نتونه خیسم کنه .. جایی که بتونم اقتدارم رو به همه نشون بدم
یاد گرفتم یاد گرفته هام رو به هرکسی نگم
یاد گرفتم احساساتم رو بیان نکنم
یاد گرفتم که فقط از زندگی یاد بگیرم؛ نه کار دیگه
یاد گرفتم دنیا واقعی نیست و فقط یه بازی طولانیه
خیلی چیزای دیگم یاد گرفتم؛ منتها دیگه جاش نی ...