09-10-2015، 12:45
(09-10-2015، 12:42)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-10-2015، 12:41)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-10-2015، 12:37)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اه بله یادم نبود ..
(09-10-2015، 12:32)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بود
(09-10-2015، 12:26)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رشتتون انسانیه ؟
آره تطور گرایی:|
پیچیدگی مال یه لحظه شه:|
+
والا احسان من زیاد راجبع این مکتبا تحقیق نکردم تازه دارم شروع میکنم .. این بحثی ک شما میگی توی شاخه فلسفه هست و فلسفه یه پیش زمینه خاصی نیاز داره ب زبون ساده نمیدونم چجوری توضیح بدم
من همسن خودتونم:|
الان علوم اجتماعی پژوهشگری می خونم
در مورد تطورگرایی حرف زده و من نمی دونم چیه:|
خب تطور گراییه تو شاخه ما نیست .. تو شاخه جامعه شناسیه فکر میکنم .. اون زمان من ب صورت خودجوش ی مطالعاتی داشتم ولی کلا بحث گسترده ایه ..
خب جزوه ای چیزی نداد؟
نه
مال کتاب درآمدی بر انسانشناسی هس
اره ولی انسان شناسی خودش تو شاخه جامعه شناسیه ک همشون با هم توی علوم اجتماعی جمع میشن ..
والا بهتره ب کتابخونه دانشگاه یا جایی ک هستید سر بزنید ی سری کتابا رو مطالعه کنید شاید کمکی بکنه ..