نظرسنجی: خوب بود؟
خوب بود
بد بود
[نمایش نتایج]
زمان بسته شدن نظرسنجی: 04-02-11761235

امتیاز موضوع:
  • 60 رأی - میانگین امتیازات: 4.12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مطالب کوتاه طنز بسیار خنده دار و جالب

زن نصف شب از خواب بیدار می‌‌شود و می‌‌بیند که شوهرش در رختخواب نیست، ربدشامبرش را می‌‌پوشد و به دنبال او به طبقه ی پایین می‌‌رود،و شوهرش در آشپزخانه نشست بود در حالی‌ که یک فنجان قهوه هم روبرویش بود . در حالی‌ که به دیوار زل زده بود در فکری عمیق فرو رفته بود...

زن او را دید که اشک‌هایش را پاک می‌‌کرد و قهوه‌اش را می‌‌نوشید...

زن در حالی‌ که داخل آشپزخانه می‌‌شد آرام زمزمه کرد : "چی‌ شده عزیزم؟ چرا این موقع شب اینجا نشستی؟"

شوهرش نگاهش را از قهوه‌اش بر می‌‌دارد و میگوید : هیچی‌ فقط اون موقع هارو به یاد میارم، ۲۰ سال پیش که تازه همدیگرو ملاقات می‌‌کردیم، یادته؟

زن که حسابی‌ تحت تاثیر احساسات شوهرش قرار گرفته بود، چشم‌هایش پر از اشک شد ا گفت: "آره یادمه..."

شوهرش به سختی‌ گفت:

_ یادته که پدرت ما رو وقتی‌ که رو صندلی عقب ماشین بودیم پیدا کرد؟

_آره یادمه (در حالی‌ که بر روی صندلی‌ کنار شوهرش نشست...)

_یادته وقتی‌ پدرت تفنگ رو به سمت من نشون گرفته بود و گفت که یا با دختر من ازدواج میکنی‌ یا ۲۰ سال می‌‌فرستمت زندان ؟!

_آره اونم یادمه...

مرد آهی می‌‌کشد و می‌‌گوید: اگه رفته بودم زندان الان آزاد شده بودم.

.
.
.
.
.
.
.
.
البته با این که خودم دخترم ولی گفتم بزار بزارمش (سپاس و نظر یادتون نره) Smile
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مطالب کوتاه طنز بسیار خنده دار و جالب
پاسخ
 سپاس شده توسط fire girl ، setayesh 1999 ، ★☆❤❤❤angel_love❤❤❤★☆ ، Apathetic ، noora91 ، bi kas ، shovalie ، هاناجون ، رزمی کار ، aivdhv9 ، farasoo2013 ، **kitty** ، Ezabel ، Adrina. ، NIMA168 ، هیوا1 ، eri 5 ، مخ دخترا ، محمد2000 ، بمب اتم ، سورنا فاول ، maynaz90 ، R gh ، NASIM.BH ، ~Bad girl~ ، LOVE KING ، azary ، آرمین آ ، zayn ، ehsanrohaneian ، * Exceptional girl * ، یگانه 777 ، arbab1376 ، lady snow white ، 65 tala ، arooos ، عاطفه70 ، sasa. ، saba75 ، mahdi2014 ، ss.mu ، ✘Nina✘ ، parmis78 ، نوجوانان ، #nasim# ، deymon1 ، S H A Y A N ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، فانتا ، par!i ، فاطمه2013 ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، P@r!sa ، amirff ، rezatizchang ، baz baran ، parisa323 ، entegham ، na30m ، محمد55555 ، ساریو ، مریم 1378 ، negin .m ، **ANTIK** ، Interstellar ، sara jafari ، Ƒαкє ѕмιƖє ، saas ، ღღ KaYiP pRenses ღღ ، samira malik ، رکسانا h2 ، jinora ، ηἔ∂Δ ، MONESTORE ، نیایش 17 ، نیلوفر جوووووووووون ، یاسی@_@ ، صوصن ، mobina1375 ، Morvarid_999 ، نفس. ، کیاندخت ، M@HrOkh ، _єяяσя_ ، هان هه جین ، دخترشاه پريون ، elahe494 ، Reyhaneh 64 ، Berserk ، _.miss_.em ، ترینا ، ▂▃▄▅▆▇█▓▒░ممل کرمانی░▒▓█▇▆▅▄▃▂ ، sara.gh ، یسنا1374 ، javad00631 ، fatemeh1375 ، banafshe joon ، دخی بامرام ، Misha 1 ، زاخار بازی ، یگانهA ، Sadaf 2014 ، mohsen30man ، رونیتا ، ℙ@я☤ᾔ@ℨ ، ژوللی ، !...@dors ، nanali ، آرشاااااااام ، mr.destiny ، ѕтяong ، لاله ناز

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
Melo - محمد73 - 04-08-2013، 9:51
مطالب کوتاه طنز بسیار خنده دار و جالب - Kamila❤ - 13-09-2012، 21:33
بیا تو یکم بخند - .maryam. - 25-04-2013، 19:21
هم جک هم سرکاری - عسل 19 - 21-03-2017، 13:44

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  متن خنده دار40کاری که دختران نمی توانند انجام بدهند.اخر خنده
  گلچین جدید جملات کوتاه و خنده دار
  زر زر خنده(نسخه 3) (عکسای متحرک شدیدا خنده دار)
  داستان های کوتاه خنده دار
  عکس خنده دار جدید خیلی عالیه بدو بیا می ترکی از خنده
  وقتی دختر پسرا دور هم خلوت کنن!! مجموعه : مطالب طنز وقتی دختر پسرا دور هم خلوت کنن!!
  جدیدترین جملات کوتاه و خنده دار
Wink چت های خنده دار ته خنده بیا میمیری از خنده
  جوکهای خفن و بسیار خنده دار
  مطالب طنز درباره کرونا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان