15-10-2015، 19:22
(15-10-2015، 19:17)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب پس خوبه که تموم میشه.
(15-10-2015، 19:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرید سختیش مهم نیس زیاده زیادددد
(15-10-2015، 19:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ههههههههههههههه
(15-10-2015، 19:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-10-2015، 19:09)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عین یه تیکه گوشت افتادم رو تخت
مهمون اومده پشت دره حالشو ندارم برم باز کنمo_o
هنوزم که خسته ی عالمی
اصلاح میکنم
گشاد عالم:|
:7777
هم گشاد هم خسته ببین چه شود:77777
فرید دانشگا دهنمو به کل سرویس کرده
والا من که با سخت ترین درس هام هم حال می کنم. عاشق رشتت که باشی همه چیز تو دانشگاه لذت بخش میشه.
از 5 صب میزم 2 میرسم
یک شنبه ها سه شنبه ها 5 صب میرم9 میرسم خونه لهمااا له
ترم اخره(:
بعدشم. منو چی میگی که میرم قزوین و میام! دهنم اسفالت شده. تازه بعده یک ماه قراره بهم خوابگاه دولتی بدن.
نقل قول: فرید دیگه صابرم مشکلات منو میدونه داداش بیخیال ..داداش می دونی که من خوبتو می خوام و خیلی قبولت دارم. امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی
امروز صبح از خواب پاشدم دیدم دچار بی حسی شدم .. عجیبه ولی واقعیت داره ..

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)