(15-10-2015، 19:47)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برم درس بخونم مثلا
(15-10-2015، 19:46)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان نه دیگه وقتی دیدم صحنه عاشقونه شد گفتم منو چه به کارتون دیدن ._.
(15-10-2015، 19:44)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-10-2015، 19:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:||
(15-10-2015، 19:37)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من از 7 شدم 5
اونم دیروز برگه هارو داد :|
وات هپند؟ |:
کلا جمع نمرات و گفت ..
وگرنه یه امتحان گرفت از 10 ..
یعنی انقدر ذوق زده شده بودم سوال یک و یا اشتباه نوشته بودن یا ننوشته بودن ! حتی هلیا مخ کلاسمونم جوابشو اشتب در آورد !
اونوقت من درست در آوردم .. ._.
_
یادت میاد یه کارتون بت معرفی کرده بودم ؟ ._.
عکس اون مو قرمزه رو کشیدم ._.
از کارتون بدم میاد دیگه
آه آره تو بابالنگ درازو دوست داشتی :|
(15-10-2015، 19:45)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عجب...
هرچی حساب می کنم می بینم نمیشه برم
کجا عزیزم ؟
|
امتیاز موضوع:
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | |
|||
| |||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان