17-10-2015، 19:39
(17-10-2015، 19:34)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-10-2015، 19:30)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ._.
مُدل کوانتومی چیست ؟ با ذکر مثال :|||
داغ کردم |||:
rding
(17-10-2015، 19:33)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعد به مایکل میگه تواشتباه متوجه شدی :| !
(17-10-2015، 19:30)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-10-2015، 19:27)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیره با مربی تنیسش تمرین رقص میکنه
(17-10-2015، 19:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا را دیه بلد نیستم:|
میگی برم سمت اشپزخونه خب زن مایکل اونجاستا ببینتم میشن فیلد میشه :|
خوب صب کن زنه مایکل بره بد برو:|
دوباره میرم ببینم نکته ای جا مونده نگفته باشم
البته فردا وخ نمیکنم
دوشنبه
(17-10-2015، 19:25)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برید صندلی معتادان گرامی :|
مطمئنی میخوای من دوباره بیام؟
اخی بیچاره مایکل :|||
خوب پس فردا دوباره میرم اگه چیزی فهمیدم بت میگم
مرتیکه خلاف کار:|
بازیم حیف ارور میده وگرنه بازیش میکردم ولی مشکل اینجاس ازاول شرومیشه من بازباید مرحله franklin and lamarعبور کنم :/
:|
اره انگار کوره یا مشکل مغزی دار ه مایکل:|
هههههه