17-10-2015، 19:43
(17-10-2015، 19:41)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-10-2015، 19:39)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه سوال قشنگ ج بده ترور چجوری میفهمه مایکل زندس ؟
(17-10-2015، 19:34)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-10-2015، 19:30)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ._.
مُدل کوانتومی چیست ؟ با ذکر مثال :|||
داغ کردم |||:
rding
(17-10-2015، 19:33)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعد به مایکل میگه تواشتباه متوجه شدی :| !
(17-10-2015، 19:30)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیره با مربی تنیسش تمرین رقص میکنه
اخی بیچاره مایکل :|||
خوب پس فردا دوباره میرم اگه چیزی فهمیدم بت میگم
مرتیکه خلاف کار:|
بازیم حیف ارور میده وگرنه بازیش میکردم ولی مشکل اینجاس ازاول شرومیشه من بازباید مرحله franklin and lamarعبور کنم :/
:|
اره انگار کوره یا مشکل مغزی دار ه مایکل:|
هههههه
میدونم از طریق طلا فروشیه ولی عکس العملشون چیه اونموقع؟
یادم نیست:|
عکس عمل خوبی نشون نمیده الان دارم میرم برات تعریف میکنم چ میشه برگشتم
ینی پس فردا:|
شاید فردا بیام ولی کوتاه مدت:|