26-10-2015، 15:00
(25-10-2015، 15:28)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعضیا دین حسابش نمیکنن به خاطر این که دینی نیستش که از طرف خدا اومده باشه دین غیر الهی هستش برای بار صدم میگم..
(24-10-2015، 14:00)ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-10-2015، 12:45)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست عزیز این چیزی که شما بهش میگی دین از طرف خدا بر پیامبراش فرستاده نشده چیزیه که به دست بشر ساخته شده و تو این آیین گفته شده که خدایی نیست و انسان بالاترین درجه هست...
(24-10-2015، 6:37)ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیر بودا هم یک دینه .
این دین بودا که میگین دین نیست که آیینه از خودشون در اوردن تازه خدا رو هم قبول ندارن...
به نظر من این جورآیین ها که وجود خدا رو قبول ندارن نزارین...و از همه مهمتر به دست بشر ساخته شدند!
الانم دین های مسحیت و یهودیت همه تحریف شده هست...
سعی کنیم کامل ترین دین یعنی اسلام رو بیایم بیشتر روش کار بکنیم و معرفیش بکنیم و از زیبایی هاش بگیم...
دین فقط باور به خدا نیست . میتونه خیلی چیزای دیگه هم باشه ..
در آیین بودا یک عقیده ی اسرار امیز وجود داره که گوتاما بودا ، شاهزاده ی وقت اون رو میفهمه که بهش میگن نیروی نیروانا .
این نیرو زمانی ایجاد میشه که فرد به کامل ترین مرحله ی روشنی رسیده باشه ؛ در حقیقت منظور از روشنی ، رهایی از مرگه .
من درست نمیدونم اونا با خودشون چیکار میکنن که میگن وقتی طرف از 8 مرحله ی معین بگذره بوداییش رو کامل میکنه . خوده گوتاما بودا هم هفته ها در طبیعت وقت گذرونده و قصر و چیزهای مادیش رو ول کرده تا به این باور رسیده ..
بودیسم یه جور باوره و باور هم دین بحساب میاد . بوداگرایی با 350 میلیون پیرو یکی از دین های رسمی جهان حالا بحساب میاد !
از دینشون هم هدف خاصی ندارن فقط میخوان اشاره کنن به رهایی از افکار منفی و چیزهای مادی و با بیداری و روشن نگری به چرخه ی حیات برمیگردن .. راستش منم با بعضی از عقایدشون موافقم ! دین بودا به دین پاکان معروفه .
و بنظر من به قدرت های درونی انسان اشاره میکنه قدرتهایی که کسی هنوز کشفشون نکرده ! و وجود داره .
پس شما هدفتون مثل این که معرفی دین های ساختگیه که وجود خدا رو انکار میکنن؟پس بگو اول من باید با شما سر اثبات خداوند حرف بزنم...
دین واژه ای است عربی که در لغت به معنای اطاعت و جزا و ... آمده، و اصطلاحاً به معنای اعتقاد به آفریننده ای برای
جهان و انسان، و دستورات عملی متناسب با این عقاید می باشد.
شما این تعریف و بخون همین اول تاپیک نوشته شده دین یعنی باور به خدا...
دین یک معنای تعریف شده و یک معنای جا افتاده هم داره .
دین بوداسیم هم به عنوان دین جا افتاده بین مردم . یعنی داشتن پیروان و یک سری اعتقادها !
درضمن طبق تحقیقات دقیقی که من کردم ، بودا وجود خدا رو انکار نمیکنه . و طبق باور افراد زیادی هم سیزارتا گوتاما بودا پیامبر بوده . گوتاما بودا کاری با بود و نبود خدا نداره همه ی حرفاش در خصوص انسانه همین !
بودایی های حال حاضر دنیا هم اگر دقت کرده باشید خدا رو کاملا قبول دارن و میپرستن ولی در عین حال ، عقاید بودیسمی خودشون رو هم دارن ..
من که نمیگم بودا دینه ، مردم و دنیا میگن اینو !
بودا دینه و میلیون ها پیرور داره منتها به اندازه ی ادیان دیگه معروف نیست برای همین بعضیا دین حسابش نمیکنن ..
بله این از جهالت مردمه که این دینو میپرستن و پیرو زیادی هم داره...
بنده صحبتم اینه که ما پنج تا دین اصلی که توسط پیامبرا اومده رو معرفی کنیم نه دین های ساختگی به دست انسان و بیشتر هم رو اسلام مانور بدیم و ازش بگیم...