26-10-2015، 21:01
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-10-2015، 21:16، توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ.)
(26-10-2015، 12:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کثیف ترین جامعه بشریت....
یهودیت :
یهودیت (به عبری: יהדות، Yahedut) دین، فلسفه و روش زندگی قوم یهود میباشد. یهودیت، نخستین دین ابراهیمی و نیز به عقیدهٔ بسیاری، نخستین دین سازمان یافتهً یکتاپرست به شمار میرود. تورات کتاب مقدس یهودیت است. یهودیت شامل مجموعه گستردهای از دیدگاههای مذهبی، تشریفات، شاخهها، و متون مذهبی میباشد.امروز اکثر یهودیان پیرو سه شاخه ارتدوکس، لیبرال، و محافظهکار میباشند و اقلیتی هم پیرو بازسازیخواهی، قراییم و یهودیت اومانیستی هستندیهودیت کانون بیشتر متون و سنتهااست و تاریخ، اصول و اخلاق آن بر ادیان ابراهیمی پس از خود از جمله مسیحیت تأثیر بهسزایی گذاشتهاست.بر طبق قوانین یهودیت، چه نوکیشان و چه افرادی که از مادری یهودی متولد شدهاند، یهودی خطاب میشوند. گرچه یهودیت یک دین است، ولی یهودیان یک گروه قومی-مذهبی بحساب میآیند.پیروان یهودیت در بسیاری از کشورهای جهان ساکن هستند. جمعیت یهودیان جهان ۱۳٬۷۴۶٬۱۰۰ نفر، معادل حدود ۰٫۱۹٪ جمعیت جهان میباشد. حدود ۶٫۱ میلیون نفر ساکن اسرائیل و ۵٬۲۷۵٬۰۰۰ (۶٫۸ میلیون کل) نفر ساکن ایالات متحده آمریکا و ۱٫۵ میلیون نفر دراروپا، و مابقی دراقیانوسیه، قاره آمریکا و آفریقا ساکنند.
شهرهای مقدس
اورشلیم
صفد
حبروندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
تیبریاس
ساختمانهای مذهبی
×کنیسای قدیمی پراگ که حدود ۱۲۷۰ میلادی ساخته شدهاست و قدیمیترین کنیسه فعال دنیا بهشمار میرود.
میقوهمیقوه (عبری: מִקְוֶה / מקווה) حمامی خاص است که در یهودیت برای غسل کردن مورد استفاده قرار میگیرد.
هیکل سلیمانپرستشگاه اورشلیم (به عبری: בית המקדש) یا «بیت همقداش» به معنای خانه مقدس و به عربی بیتالمَقدِس، یا هیکل سلیمان مجموعهای از معابد مقدس و اماکن مذهبی یهودیان در کوه معبد است که در شهر باستانی اورشلیم قرار دارد
نقشهای مذهبی
حاخام- ربی-کاهن یهودی -دیان - روش یشیوا
زنده باد ناسیونال سوسیالیزم
هایل هیتلر

(24-10-2015، 1:14)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دین بودا ^_^
دین بودا رو زودتر بزار :-*
سیزارتا گوتاما بودا بنیان گذار بوداست =))
یعنی اسمش منو کشته ها D:
من اول اسلام خودمون رو دوس دارم ( البته فقط اسلام خالص و پاکه قرآن ) بعدش بودا ، بعدش زرتشت ^_^
ادم چند دینی ای هستم ^_^
خیلی برام فرقی نداره چه دینی باشم ^_^
مهم اینه که خدا رو قبول دارم و عاشقشم ♡
ادم های اتئیسم رو دوس دارم .. چون زیاد فکر میکنن (:
خودمم تو برخی از وهله های زندگیم نزدیک بوده آتئیسم بشم .. ولی درکل حالا میدونم خدا هست :-*
اسلام خالص یعنی داعش و وحشی گری فک کردی حضرت ممد و علی وقتی جایی رو میگرفتن چیکآر میکردند مردا رو مشکشتند به زنا تجآوز میکردند بعدش کنیز اونا میشدن اینجوریاس