26-10-2015، 22:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-10-2015، 22:13، توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ.)
(26-10-2015، 22:05)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انسان های هم که چیزی برای گفتن ندارن و سر بار جآمعن و فقط جلوی پیشرفت رو میگیرن پس فرقی با اون علف هرز ندارن
(26-10-2015، 22:01)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-10-2015، 21:57)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-10-2015، 21:53)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-10-2015، 21:51)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک کنم نفهمیدی که من هیتلر و حذب ناسیونال سوسیالیزم رو قبول دارم... یعنی یهود ستیزی و باور به اصلاح نژاد
خوب و بد همه جاییه لازم نی حتما کسی رو بشناسی
اگه خودت یکی از اونا بودی این نظرو داشتی؟فک کن تو بینشون ادم خوبه بودی اونوقت حق میدادی که به گناهی که نکردی از زندگی محروم باشی؟
یه طرف قضیه داعشم مث حرفت میشه قضاوت کرد ..
با تمام احترامی که واسه عقایدت قائلم یه توصیع دارم برات
به جا کینه به خاطر باورها کمی منطق و انسانیت در خودتون تقویت کنید
والسلام
باشد که رستگار شوید..
تو منطقی نیستی حقیقت اسلام جلو چشمته و نمیتونی ببینی !
و انسانیت در خودتون تقویت کنید : کدن چن علف هرزم بیرحمانس ولی برای رشد و به وجود اومدن یک گل سرخ لازمه !
اسلام جلو چشمای منو نگرفته چون باور من از اسلام چیز دیگه ای هستش این باور تو از اسلامه(:
حرفت درش منطق هس ولی انسانیت نیست(: \منظورم مفهوم جملته\