امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♥عكساي خشگل ترين گروه پسراي EXO-KPOP♥+عكس هاي جديد اضافه شد

(30-10-2015، 10:58)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چیزی که خبر ندارید حرف نزنید , به تاعو حق بدید اگه تاعو از اکسو رفت و بعدش فورا البوم داد خواس بگه میتونه همیشه موفق باشه , وختی پای تاعو اسیب دید  توی خیلی از کامبکا نتونس اجرا داشه باشه , اشکای پسرارم دیدید , تاعو خودشم بعد از رفتنش تاوان داد , توی  کره قوانینی هس که قراردادا پنج سالس و اگه کسی بخواد این پنج سالو تحمل نکنه اگ کره ای باشه ممنوع العکس میشه و خیلی چیزای دیگه , اما اگ کره ای نباشه باید مبلغ خیلی سنگینیو بدن , تاعو ام بعد رفتنش سختی هایی دید , این کاراتون مس فنای ام بلکه , تو ک  اکسو رو دوازده نفری نمیبینی اکسوال نیسی

ببخشید ولی من فقط نظرمو گفتم بلاخره تاعو هم عضوی از گروه هس و وجودش لازمه و باعث شادی اعضای گروه میشه اره حق دارین تاعو سختی هایی رو کشیده قبول دارم و منم عضوی از گروه میدونمش اما به خاطر دیدش نسبت به کریس ناراحتم Undecided درضمن شما هیچ وقت نمیتونین تعیین کنین که کسی اکسو ال هس یا نیس اتفاقا من اکسو الی هستم که روی همشون حساسم اما به طور مختلف
من عذر خواهی میکنم از تمام فن های تاعو اما من هم نظر خودم رو اطلاع دادم Big Grin
بازم ببخشید Blush

همچنان هم میگم 1=6+6
 سپاس شده توسط DAZZLING BOY ، ѕтяong

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان