(06-11-2015، 15:14)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اع مدير سابق:/
he he he he :|
(:
(06-11-2015، 15:17)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 15:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عمت کوره پسره ی .. |:
(06-11-2015، 15:14)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو كه كوري چجوري ميخواي بزني:|
(06-11-2015، 15:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 15:07)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو ربطش بده |:
باش
چنگاله كه فرو كردم تو چشت زياد رفته تو خورده به مغزت بد الان دشواري مغزي پيدا كردي و قوه ش خي و نزاح مغزت از بين رفته:|جوری میزنمت ب هزار و سه قسمت مساوی تقسیم شی ها
نكنه مثه جومونگ مهارت داري؟:|
عمم دو تا چش داره لا مصب تو خونش دس تو دماغت بكني ميبينه:|
عين كركس:|
(06-11-2015، 15:16)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عنخشك خوابدنگاه آبي:|
(06-11-2015، 15:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عنتر نشیمنگاه سُرخ :|
(06-11-2015، 15:09)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخوابونيم؟ بخوابون كيف ميده:٧٧٧٧٧٧٧٧٧٧٧٧
آرش ▼
الان دوس دارم عین مردان آنجِلس بخوابونمت مُنتها اَبَدی
الان دوس دارم بزنم پَس کلت مغزت بپاچه رو مانیتور
الان دوس دارم صورتتو تیکه تیکه کُنم بعد چشتو دربیارم تو مشتم لِه کنم بعد زبونتو با نفت آتیش بزنم بعد گردنتو بزنم بقیه اعضای بدنتم بندازم تو روغَن داغ
:||||
بيا منم تورو بخوابونم:٧٧٧٧
تونستي بيا اين كارارو بكن:|
:||