(06-11-2015، 21:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خاک تو سرم گند زدم >_<
چ گنجی زدی باز بچه ._. ؟
(06-11-2015، 21:03)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:01)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 20:58)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 20:56)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 20:53)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خواستم اعلام کنم
تو هم انجام ندادی؟؟[من منظورم کار بود نه تکالیف()]
اصن نمیدونم چی دارم .. :|
حالا برم خونه نگا میکنم D=
تو وضعیتت خراب تر از منه ..به خودم امیدوار شدم ...ممنون از دلگرمیت
خواهش میکنم D=
(06-11-2015، 20:56)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 20:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هعی خدا
چیزی شده؟:|
(06-11-2015، 20:56)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 20:53)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خواستم اعلام کنم
تو هم انجام ندادی؟؟[من منظورم کار بود نه تکالیف()]
اصن نمیدونم چی دارم .. :|
حالا برم خونه نگا میکنم D=
مگهـ خونه نیستی؟:|
اینقد خونسرد نباش:|-ـ-
نه بابا از صب بیرونم ._. ..
اصـلآ افرین دآری:|
چیکـآر میکنی از صب بیـرون ..!
آره میدونم ^-^
از 8 تا 11 خونه دوستم -__-
بعدش تا 4 کلاس .. >_<