12-11-2015، 18:43
(12-11-2015، 18:40)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باوووووووووش
(12-11-2015، 18:39)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوکی پ.خ .-.
(12-11-2015، 18:37)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخ.راس میگی..خو سن بچمو داری.......خو تو شمارتو بگو.....من بعدا بهت میزنگم
(12-11-2015، 18:35)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همسن بچمو داری ؟ ._. جمله سازی در حد جلبک ! ._.
(12-11-2015، 18:28)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دور شو لبو لوچتم جم کن ._. زن دارم ._.
قرار بود ایدی تلگرامتو بدی !
دیگه چخبرا (:
خوووووووو حالا...همسن بچمو داری.....برا بار صدم میگم من امسال ب خاطر کنکورم همه چی رو تعطیل کردم تا بعد اون........کنکورو دادم بهت ایدیمو میدم
من فردا پسفردا میرم دیگه نمیام ! ._.
بچه ها شمارتونو بدین بیارمتون گروه تلگرام فلشیا !
بای