12-11-2015، 21:39
(12-11-2015، 21:38)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-11-2015، 21:35)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انگیزت این باشه ک شاید ی همچین اتفاقی برا تو بیوفته...بخون دیگه عشقم...درس خوندن ک انگیزه نمیخواد...وظیفس فدات شم
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ḲℑℳℐÅ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nafas79 *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ЯΣΨΗΛΝЕH ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هلی ، 1 مهمان
(12-11-2015، 21:34)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آورین
(12-11-2015، 21:31)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوسش دارم (:
(12-11-2015، 21:30)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم خوبم<:
عالی..میگذرونیم...تو چی عشقم؟
خوشم میگذره=)
شنبه امتحان ادبیات داریم>: ادبیات خر است
(12-11-2015، 21:26)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
omg ]:
کیمی امضات باحاله=)
(12-11-2015، 21:35)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو تو ی انگیزه ای داری من چی=(
(12-11-2015، 21:34)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-11-2015، 21:33)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو چیکار کنم>:
خخخخخخخخخخخخ..دیوونه..ادبیات عشقه...چون بنده عشقمو بعد دو سال تو کلاس ادبیات پیدا کردم...
بعد دوسال خوش بحالت<:
بخون..خیلی بخون....من هر شب ادبیات میخونم
باوشه آجوله نصیحت<: