13-11-2015، 23:57
(13-11-2015، 23:36)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ها !؟
(13-11-2015، 23:32)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-11-2015، 23:12)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نههههههههه
(13-11-2015، 22:59)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فآاااااااآاااااااااااآااااااااااااااااااآاااااااا...اااااک
پام شکسته فک کنم
تو روحِ این کمد لعنتی >__<
لامصب چقدم درد داره =\
حرف بد ؟
من داشتم دعا میکردم
شوهرتو بوس کردی ؟! :۷۷۷۷۷
(13-11-2015، 23:17)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-11-2015، 22:59)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فآاااااااآاااااااااااآااااااااااااااااااآاااااااا...اااااک
پام شکسته فک کنم
تو روحِ این کمد لعنتی >__<
لامصب چقدم درد داره =\
بد بخت بينوا فلك زده بيچاره أواره بي خانمان حيووني|:
پلكم تيك تيك ميكنه|:
بیا این زنتو ببر گردش :|
دلش پوسید تو خونه :۷
بي ادب :|
من جوابم نه ست :|
برو بوسش کن -_-
(13-11-2015، 23:46)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به شوهرت احترام بذار دختره ی بی شخصیتِ ************
(13-11-2015، 23:41)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همسرم
بيا برا گردن بريم هر جا تو بگي:٧
من ايتاليا دوس دارم^_^
بريم المان|:
برا گردن؟
من هيچ جا با تو قورباغه ي چش قورباغه اي نميام :|
بعدشم ماها كه با هم نسبتي نداريم :|