06-12-2015، 18:45
(06-12-2015، 18:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا هم زنش میدزدتش ..
(06-12-2015، 18:41)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چ میدنم والا....هی میگن علف باس ب دهن بزی شیرین بیاد....اخه وقتی لبز نمیفهمه علف هرزه من باس راهنماییش کنم....اخییییی...چقد روز عروسی داداشم گریه کردم...یادش بخیر....اخه من و داداشم خیلی وابسته بودیم...فک میکردم زنش داره ازم می دزدتش.....
(06-12-2015، 18:39)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 18:36)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اول قد دوم تفاهم....
(06-12-2015، 18:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخه ی دختر ک اومده داداش منو تور کرده با قد 157.....داداش من درسته کنار من کوتاه ب نظر میاد ولی هرچی باشه قد و هیکلش از زنش سره...قدش 184..اصن بهم میخورن عایا؟؟؟قد خیلی مساله مهمیه...خواهر تورو هم میبینیم....خواهرا رو داداششون خیلی حساسن
قد مهم نی باو .. مهم تفاهمه :|
مهم علاقست :|
مهم مم* هس ._.![]()
+
اامیر ی سوژه گرفتی :v
اینا نمیدونن داستان چیه
قد خیلی مهمه...الان من عزا گرفتم...اخه حسین قدش 183 بنده 171...نمیشه دیگه....دختر و پسر حداقل 15 و حداکثر 20 سانت باس اختلاف داشته باشن....
اخه لامصب اونم ک تو میگی نداره.....خخخخ
ن باو مهم نی ..
من اگه ی کیس خوب گیر بیارم مهم نی قدش 140 باشه یا کلا 130 :|
ادم باشه کافیه ..
دقیقا داداشت عاشق چیش شده ؟
ادم زنشو بیشتر از ابجیش دوس داره .__.