06-12-2015، 19:02
(06-12-2015، 18:56)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن باوووو.منم تا 9 سالگی تو شیشه شیر عادتداشتم شیر بخورم.....هر شب بدون استسناء...ب خاطر همینم انقد دراز شدم...خخخخ..
(06-12-2015، 18:51)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خ ابجیم خیلی اذیتم میکنه -_-
(06-12-2015، 18:45)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 18:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 18:41)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعا هم زنش میدزدتش ..
ادم زنشو بیشتر از ابجیش دوس داره .__.
اهورا خیلی زن ذلیلی...ینی تو زنتو بیشتر از نورا دوس داری........
پس ادم مطمئن شوهرشو از داداشش بیشتر دوس خواهد داشت...از الان من دیگه داداشمو دوس ندارم....از این ب بعد فقط شوهر اینده ک نمیدونم کیه رو دوس دارم....خخخخخ
اتفاقا امروز مامانم میگف هلیا دانشگاه بزن رشت...بعد ی شوهر رشتی پیدا کن ک بی غیرت باشه حالشو ببری...ینی من جوش اورده بودم....
همین ابجیم وختی من چارسالم بود همش پستونکمو ازم میدزدید :v
من تا چارسالگی پستونک میخوردمچقدم دقیق یادمه ..
کلا بزرگترم شدیم خیلی تخس بود .. خودشو برا بابام لوس میکرد .. منو تو حموم زندانی میکرد !
در نتیجه من زنمو بیشتر از ابجیم دوس خواهم داشت ...
راسی ی بارم دعوامون شد تلویزونو اتاقمو شکوند .. :|
اخی یادم میاد داداشم ک دانشگاه میرفت هر هفته ک برمیگشت واسم عروسک میخرید...اخی...هنوزم همه عروسکاشو دارم...