(08-12-2015، 22:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015، 22:07)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015، 22:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015، 21:58)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خااااااا ب معنی لال بمیر اما با شدت بیشتر...
(08-12-2015، 21:55)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مسلما نفهمیدم :|
ی اصطلاح شمالی هس ک میگه *خااااااا دوند گاله ره... ای ترم ویمبی...*
اگه نفهمیدی ترجمش کنم
دوند گاله ره ک تیکه کلام خودمه و ینی دهنتو ببند....
ای ترم ویمبی ینی تو رو هم خواهیم دید.......
البته ببخشید ک انقد توهین توش بود....
شوخی کردم ب جان خودم...نزن مارو محروم نکن جان بچت
اهورا كي بچه دار شدي؟:٧٧٧٧٧
دختره يا پسر؟:٧٧٧٧٧٧
چن وقته؟:٧٧٧٧
خبر ندادي چرا؟:٧٧٧٧٧
چي كمداره ارش براش بخره؟:٧٧٧٧٧
بهش بگو به من بگه ارش:٧٧٧٧
اقا جان بچت تیکه کلاممه...اهورا بدبختو اذیت نکن
مرضI have lot of
:٨٨٨٨٨
(08-12-2015، 22:10)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015، 22:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015، 22:06)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من يه كلمه ي شمالي، بلد نيستم:|
ارش اشتباه پیش میاد....البته شمالی اصن سخت نیس......فقط ضرب المثلاش یکم مفهومیه ک من ابروم جلوی یک جمع خانوادگی ب فنا رفت ب خاطر ی ضرب المثل شمالی.....ینی تا 1 ماه از خجالت تو جمع نمیرفتم...اخه جلو همه پسرخاله هام و خاله هام گاف دادم ....اونم چی.............
اخ اخ من تو اون جمع بودم :٧٧٧٧٧
امشب شادماااا:٧٧٧٧
اخه یکی از پسرخاله هام پرسید ک کی میتونه بگه فارسی این ضرب المثل چیه....
بعد من ی لحظه دیدم همه تو جمع لبو شدن از خجالت و چیزی نمیگن..گفتم من من من بگم.....بعد پسرخاله بیشورم گف بگو هلو....گفتم و جمعی ک رفت رو هوا از خنده....
به فنا رفتي پس جلو پسرا:٧٧٧٧
[/quote]
دقیقا......بدتر اینکه حتی مامانمو خاله هام برا همه تعریف میکردن....اخه بگو چرا من انقد با اعتماد ب نفس جواب دادم....مرضم چی بود نمیدونم....البته بنده سالی ی بار از این سوتیا میدم..ولی همون 1 بار میشه سوژه کل فامیل از بس ک سوتیم فاجعس
(08-12-2015، 22:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015، 22:12)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ن ارش تو امشب واقعا شادی..چیزی زدی دادا؟
نه من عاليم:٧٧٧٧٧٧
فقط دوستم تازه با يه كوله بار از بطري ها از فرانسه برگشته:٧٧٧٧٧
معلومه...شاد باش دادا...