(20-12-2015، 17:04)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-12-2015، 17:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-12-2015، 16:59)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-12-2015، 16:54)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-12-2015، 16:51)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جا نماز وسیله شخصی:|
مسواک ک نیست هی بش دست میزنی:|
تو نماز نمیخونی تو داعش:|
ابوبکر البغدادی:|
نه جواب نداد:|
خوبه وسيله شخصيه هي دست اين افغانياست:|
برداشتم بشورمش بوي اين دوستاي أفغانيت بره:|
من؟
حي الصلاة._.
بد بخت ساعت چن پا ميشي عمويي؟:٧٧٧
وقتی این رفیقای افغانیتو جم میکنی تا ساعت 3 شب ب روش اون 2تا مامور فرودگاه عربستان نماز میخونین بایدم بو افغانی بگیره:|
لا الا استغفرالله:|
ساعت6:|
كي من؟:|
من كه نميدونستم افغاني چي هست:|
تو دوستاتو اوردي به من نشون دادي گفتي اين افغانيه:|
بدم به من گفتي ارش من خودم يه رگ افغاني دارم:٧
حي الا خير عمل:٧
بد بخت:٧
اینارو از کجات در میاری:|
من بت گفتم ی رگم میخوره ب امریکای شمالی:|
اون کره ایی بود برای بازی تو سکانس ی فیلم اومده بود ایران:|
چرابدبخت؟:|
ا تو..:|
بهم گفتي رگ تو رگم يه رگمم ميخوره به سومالي:|
پس چرا اطلاعات غلط به من دادي؟-_-
:|
(20-12-2015، 17:06)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-12-2015، 17:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دو كيلو تف ريخت رو صفه-=|
برف پاکن بیارم:|؟
جواب ميده؟:|