(20-12-2015، 20:25)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Re amir avas khodeshe
:V
:|||
چقَد تو چندشی آخه .. ||:
چقـد من از تو بدم میاد .. ||:
D:
(20-12-2015، 20:25)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-12-2015، 20:14)Barana1202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این مردم هرروز تورا جور دیگری میخواهند
(20-12-2015، 20:08)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.می دونم خودمم دوسش دارم ولی از اطرافم میبینم که همه میکن حرفه فن؟؟اون که چیزی نیس اگه جرات داش ریاضی یا تجربی درمیومد اونکه عین اب خوردنه...
(20-12-2015، 20:01)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکر کنم بتونی مرجع تقلید بشی !
(20-12-2015، 19:58)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقدر از دینی 1 بدم میومد !
یه معلم داشتیم سال اول دبیرستان بهمون 34 تا پلی کُپی دو صفحه تو هرکدوم 20 تا سئوال داده بود...وقت امتحانم یه روز نیم بود
قشنگ یادمه 34 ساعت بکوب خوندم بدون استراحت....!
برای دیفرانسیل سال اخر دبیرستان اینقدر من نخوندم که برای این خوندم
اخرش هم نمرمون با یه انگشت میانی همراه با عدد 17 تقدیم شد !
خواستم خودمو جر بدم دیدم مناسب نیست...خواستم معلمو جر بدم دیدم مناسب نیست
برای همین از مدرسش رفتم :|
از من به شما نصیحت کنکور دارین وقتتونو پای این دینی و اینا هدر ندید برید سراغ زبان و شیمی
من تو عمومـیا زبان و عربی و دین و زندگیو معمولا بالای نود میزنمـ ..
شیمی هم همیشه خوبـ میزنم .. بعد ریاضی ترازم بالاسـ بعدشم زیست :||
عربی و دینی 90 !!!!
معلم راهنمات کیه؟ بگو من یه جور باهاش تصادف کنم که مشخص نشه تصادف از قصد بوده و حادثه باشه....
قشنگ هم تورو هم یه ملت و دانش اموزای بدبختو راحت میکنم !
.......................................................................................................
شما هدفت چه رشته ای هستش اصلا؟
انسانی هستی ؟ تجربی؟ ریاضی؟
(20-12-2015، 20:07)Barana1202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما اونقده بدبختیم کنکور نمیدیم که یه باره بشه ...
همه سال باید درس بخونیم...
اخه چــــــــرا؟؟؟
من الان می خوام تجربی بخونم معدلم باید 19باشه که هس ولی باید خیلی درس بخونم تا نیاد پایین فردا واسه حرفه فن برم دارن...ابروم میره...
حرفه فن چشه مگه؟
از تجربی بازار کارش بهتره عزیز من !
خوب منم نمیخوام اینا رو بهم بگن...
اون شکلک پیرمرد و پیرزن و بچه هه با یه الاغ رو دیدی؟
مردم اون طوری فکر میکنند
به حرف مردم نیست....اگر نظرت اینه میشی مثل چند صد هزار مهندس با مدرک فوق و phd که بیکارن و دارن مسافر کشی میکنن
(20-12-2015، 20:13)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-12-2015، 20:09)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آوا جان دوم دبیرستانی ؟!
نَ عزیزمـ سومـَـم ((:
پس هنوز جا داری....!!!
آرهـ .. اگه پیش بودم که اصن نت نمیومدمـ ..
شامـ :|| بای ((: